Siandiena Husky's buvo kickintas, lenktas be kompromiso, net viena karta pamestas is po klyno... anei motais duojam individui, anas lekia kaip isprotejes... iliustracija dedu (kolneapreketble):
*cia smaugiu gerai, bent jau man taip atrodo...
*cia... mh, tiksliai zinau, kad tuo kas rankoje varnos nedauzau!!!
Beje, noreciau israsyti savo nepasitenkinimus kuriuos sukele 2T motos ir jo pribombasai. Atrodo, motas kaip motas, atsisedi ir gazuoji ir dar kilovatai ir niutonmetrai kazkokie nenormaliai dideli pagal cm3 santykiu... bet! Viskas kas kitaip yra kitaip. Vakar apturejau nelinksma, galima sakyti net nemalonu nuotykima...
Nors viskas prasidejo toli grazu ne vakar, o bet taciau vakar buvo kulminacija ir dar karta sau pasakiau, kad reikia parduoti zmogui su labiau ramiai nervais nei mano. Gi va kaip buva:
1) isvaziuojant i kiekviena rimtesne pakatuske reikia pasikeisti transm.tepalus --- kadangi nebuvo keisti nuo paskutinio pasivazinejimo dzukijos raliuje, tai net galvoti neverta buvo 'keist or not'... keist, atsidarau krepsi kur sudeta moto-amunicija.. o ten viena banke ir ta tik dapilt skirta... ech... teks vaziuoti dasipirkt.. JONINES... isgelbejo _hey.
2) filtro plovimas... plaunasi every isvaziavima... isploviau, sutepiau, istaciau i vieta... tada dar puse valandos valiausi aplink, nes tapalas uzp... lipnus (zodziu) ir nervuoja paskiau ji valinet nuo visko, ant ko uzpuole... ech...
3) vaziuoti pirkti kanistrais kura!!! - nu kiek galima, visi vezasi kanistras kaip zmones, su kuru.. sustoja, dasipila ir toliau mina. O cia NE!!! man reikia atskiro, kitokio... nes tepala reikia uzmaisyti. Dar gi kaimynas lauktuviu atnese tobulo skandinavisko SHELL... ir ka, nuperku benzo, parsinesu namo... atvaziuoja busas, krauname moca, metu daiktus i masina isgazuoju... ir tik PYST!!! - tepala palikau, perlekiu visas dolbanas koloneles aname kraste ir ka? O ten viskas ZOLIAPJOVEM ir GRANDININEMS PJUKLAMS!!! - taigi beveik panasu, bet nei arti nestovi. Teko pirkti kazkoki gaidy uz 12 lt... ir tiketis, kad to likucio bake uzteks... ACIU D. UZTEKO.
Na tai jus man pasakykit, normalu cia ar ne??? Kiekviena isvaziavima parintis vienodai> Gal reikia galva susiremontuoti ir pradzioje sarasiuka darytis su "pakvitavimais", kad nepamirsinet???? Eee.. bet vakar tai jau pykau zinokit, gal gerai, kita kart neuzmirsinesiu rupintis is anksto.
p.s. grandine isploviau karcheriu taip nuosirdziai, kad net blizgejo.. ir ka??? SUTEPT nera su kuo, nes visi (kaip normalus zmones susitepe garazuose), o pas mane garaze net pasirinkimas kokiu 'smiaru' nori tepti, nori MOTUL nori VALVOLINE ir dar kazkokiu, kurio net neatsimenu...
kelnes atrastos buvo paskelbus paieska ir padarius extra kelis skambucius.
pasirodo ne tik izymybiu triusikus savinasi ir paskiau juos po pagalve kisa, bet ir kelnes po dzukijos raliu!!!!
didzhej wrote:kelnes atrastos buvo paskelbus paieska ir padarius extra kelis skambucius.
pasirodo ne tik izymybiu triusikus savinasi ir paskiau juos po pagalve kisa, bet ir kelnes po dzukijos raliu!!!!
Manau galim imti silikata sekmadieni, koviniai bergai ir torkinis ktm'as bus pasiruose.
man tik supermotinius ratus reikes nusimesti, arba atvaryti su supermoto plentiniais ratais paexteeminti kur svelnesnese vietose...