moki zemelapi skaityt? Briedzio ediðn?
Husqvarna kampelis
Kodel nepapasakoji kaip sekasi supermoto karjera?Rashyd wrote:Manau galim imti silikata sekmadieni, koviniai bergai ir torkinis ktm'as bus pasiruose.
man tik supermotinius ratus reikes nusimesti, arba atvaryti su supermoto plentiniais ratais paexteeminti kur svelnesnese vietose...
Добро пожаловать нахуй
- wundis
- Raudondvario karjero siaubas
kokia tvarka neesme ! ar jus mane ar as jumi ! cia gi visi savi !didzhej wrote:prainformuosiu kur tave reiketu atnesti... ir is kur galesi isvaziuot... ar atvirksciai, nepamenu
moki zemelapi skaityt? Briedzio ediðn?
zemelapi skaityt moku. rasyt irgi. bet kelia pazymeti spalvotomis veliavelemis. aciu.
+2/-14
Nekaip. Nes kai pucia bunu ant vandens, o mocam lieka trupiniai...
Renaz wrote:Kodel nepapasakoji kaip sekasi supermoto karjera?Rashyd wrote:Manau galim imti silikata sekmadieni, koviniai bergai ir torkinis ktm'as bus pasiruose.
man tik supermotinius ratus reikes nusimesti, arba atvaryti su supermoto plentiniais ratais paexteeminti kur svelnesnese vietose...
Ant vandens daugiau fun?Rashyd wrote:Nekaip. Nes kai pucia bunu ant vandens, o mocam lieka trupiniai...
Renaz wrote:Kodel nepapasakoji kaip sekasi supermoto karjera?Rashyd wrote:Manau galim imti silikata sekmadieni, koviniai bergai ir torkinis ktm'as bus pasiruose.
Добро пожаловать нахуй
Vandens karjera jau baigiau. burlente perlauzta per puse.
Motu karjera visai fun atrodo, delto negalvoju atgal prie vandens grizt.
todel wundi...
aprioriai tariant: 4'adieni ~16.00 - planuojame but Raudondvaryje. 3km nuo Nemencines, Ignalinos kryptimi. --- kryptis nurodoma zenklu.
Busiancius galiu pameginti suregistruot i PM.
Mano buvimas priklauso tiesiogiai nuo to kuris turi busa, arba galiu priklausyt nuo ko nors kito, kas gali moca pajamti 'ant saves' patransportuot.
Ka darom, kurmiai?
Motu karjera visai fun atrodo, delto negalvoju atgal prie vandens grizt.
todel wundi...
aprioriai tariant: 4'adieni ~16.00 - planuojame but Raudondvaryje. 3km nuo Nemencines, Ignalinos kryptimi. --- kryptis nurodoma zenklu.
Busiancius galiu pameginti suregistruot i PM.
Mano buvimas priklauso tiesiogiai nuo to kuris turi busa, arba galiu priklausyt nuo ko nors kito, kas gali moca pajamti 'ant saves' patransportuot.
Ka darom, kurmiai?
—
didzhej
didzhej
Attention: galimas daiktas, net labai labai galimas daiktas, kad bus pasirinkta Grigiskiu trasa, idant sian suzinota, kad ji sutvarkyta ir t.t. - todel ismeginti reikia + arciau vaziuoti.
Jo?!
Anyway, planelis pajudeti i ten ~18.00 (gal kiek anksciau, nes dar reikia KTM pakelti gyvenimui). Tigi, busime te, jei kas vaziuosit duokit zinoti, galesiu perskambinti jei kas keisis last minute.
Jo?!
Anyway, planelis pajudeti i ten ~18.00 (gal kiek anksciau, nes dar reikia KTM pakelti gyvenimui). Tigi, busime te, jei kas vaziuosit duokit zinoti, galesiu perskambinti jei kas keisis last minute.
—
didzhej
didzhej