hm. patestdraivint galima ? un ratelio ein ? katros dalys labiausiai byra ? kiek laiko garantija ? 100.000 km ? centrinis yra ? oro kondiðnas ?
ir jo. kaina reikia kolegom zemint ble.
Maniskis jau nutesdraivintas iki priekiniu plastmasiu klijavimo (o dar nespejo regitroj pabuvot).
Daugiau info apie tesdraiva galetu Yvl'as parasyt - bo bande jis 125cc
Kas liecia apie nuolaidas: tai nera mano asmenine preke, kad galeciau nuolaidas kam reikia dalint, tad kalt uz tai "-" ...hmmm, jusu reikalas
Mr.Haris wrote:Maniskis jau nutesdraivintas iki priekiniu plastmasiu klijavimo (o dar nespejo regitroj pabuvot).
Daugiau info apie tesdraiva galetu Yvl'as parasyt - bo bande jis 125cc
Kas liecia apie nuolaidas: tai nera mano asmenine preke, kad galeciau nuolaidas kam reikia dalint, tad kalt uz tai "-" ...hmmm, jusu reikalas
ziurau nemoki Nolaidos daryt.
pakeli kaina pvz iki 3400 ir tada sakai dzust fo ju uzu 3200!
zil130 wrote:Kaip susijes zodis ITALIA su Italija. O gi niekaip, nebent tik tai kad italai daug perka scuteriu, tai ir visks. O gaminys tai is geltonuju shalies.
Dezaineris yra imigrantas is Italijos. Dirba Kinijos fabrike, kas reiskia, kad pagamintas su italo prisilietimu.
cia ne v abidu pardavejui, bet bendra mintis yra tokia, kad italiskos technikos kilmes tikrai nevertetu teikti kaip privalumo.
man siaip tai butu trukumas.
gal geriau negu kinu, o gal ir nebutinai.