Reikia balto (blogesniu atveju bent sidabrines spalvos) butinai su pilnu stiklu salmo. Gal kas papigiai turit parduot? Zinot kur nusipirkt? Pats geriausias atvejis butu tiesiog paskolint? Skolinga neliksiu...
Ten, kur baigiasi nesėkmių ruožas, prasideda kapinių tvora…
Panasius variantus jau galvojau, kaip ir juoda bandyt aptraukt balta oda, bet beda, kad neturiu salmo su stikliuku. Be to, siaip man vazinejimui geriausia juodas, o balto reikia tik vienai dienai.
Man to salmo reikia rugpjucio 30 dienai. Butu gerai aisku savaite anksciau paimt. Grazinimas ivyktu per pirma rugsejo savaite (arba kvietimas i vestuviu pratesima ir pats pasiimtum ). Iki Rokiskio man netoli, apie 100 km.
toli i prieki tu cia planuoji! o kaip dzekytes veziosiu kol anas pas tau bus ?
dydis nesvarbu ? salmas te papigiai yra, bet savo f-ja atlieka, isplautas, kvepia ivairiu dailiosios lyties atstoviu kutvelom
kas deves ? kur nuotrauka (pades apsispresti) ?
Galim sumainyt. As tau savo juoda, tu man balta, paskui atsimainom! Mano salmas pagal luiso kataloga kai pirkau buvo lyg L, bet gali buti ir mazesnis siekt tiek, nors geriau butu gal didesnis, kad labai plauku neprispaustu. Tai cia mane mano drakonas prie altoriaus vedas
Prikeliu temą.
Drakonui-bobai reik Jet-styliaus šalmo su stiklu. Kur Vilniuje gausiausias pasirinkimas - pasimatavimas? Biudžetas biudžetinis, dydis kažkur S-M