danas wrote:tai va, senas pirdzius pagal jus, man 33, vazineju jau 15metu (cia su moco teisem tiek, pries tai jawom teisiu nereikejo) daba turiu litra. pradziai tiek
danas wrote:tai va, senas pirdzius pagal jus, man 33, vazineju jau 15metu (cia su moco teisem tiek, pries tai jawom teisiu nereikejo) daba turiu litra. pradziai tiek
Ar čia man vienam užkliuvo "turiu litrą"? Skaitau, rimts ir dvasingas bahūrs sakytų VAŽINĖJU litrU. Pvz. aš TURIU P.Cvirkos kažkiektaitomų kūrybos, bet, iš tiesų, NESKAITAU. Gaudot mintį?
minusuoju
na gerai didelis sorris, ta tureta litra, kuris visiem uzkliuvo, jau istustino be manes. Pasitaisau: važinėju apsižerges kaimene arkliu, telpanciu tukstantyje kubiku
danas wrote:na gerai didelis sorris, ta tureta litra, kuris visiem uzkliuvo, jau istustino be manes. Pasitaisau: važinėju apsižerges kaimene arkliu, telpanciu tukstantyje kubiku
tai padarysi litro revju ar paprasyti reikes?
valyt, nevalyt, ima benzo, pavadinimas litro, problemos, nepatiko, "pries tai turejau, tai.." etc.
?
pastaba: jei turi honda, tik nerasyk, kad valyt ar ka nors teigiamo aplamai. apsijuoksi vajvajvaj..
gintaras13 wrote:Sveiki, pagaliau ir mano eile atejo prisistatyti
taigi vardas Gintaras, vazineju su Triumph Speed Triple, esu uzkietejes streetu fanas is Vilniaus
o gal cia vidutinis keliones greitis ? trylika!
be to manau kad gintaras13 yra vesaites pakalikas - stt ir policijos snipas atejes suziureti katras cia mandriausias kad israsyt baudu.