man ir panasiau kad ne tramplynas kaltas, o vaziuotojai. Tie kas i supermoto atejo is kroso, moka technika ir normaliai soka. Tie kas perlipo nuo britvu, nesupranta kaip sokt, tai ir krinta belekaip.
pries tramplyna numete gaza/pastabde.... stovi per svorio centra, ar truputi atsiloses ir gaziuko! ten tas tramplynas bent jau picsuose atrodo labai paprastutis - metantis i prieky, ne i auksti, tai per ji tiesiog vaziuoji, lyg jo nebutu ir psio
ezhiukas wrote:man ir panasiau kad ne tramplynas kaltas, o vaziuotojai. Tie kas i supermoto atejo is kroso, moka technika ir normaliai soka. Tie kas perlipo nuo britvu, nesupranta kaip sokt, tai ir krinta belekaip.
o jei tik nulipes nuo arklio, kaip tada?
antras variantas: o jei nuo chioperio?
tai jau taip, nes plojosi nuo tramplo trys (bent tiek savo akimis maciau), o vienas is ju nepasakysi kad sokdavo, jis tik pervaziuodavo, tai per viena tokį pervažiavimą (kuomet prilėkęs tramplą meta gazą ir stabdo) ir smigo nosim į išartą žolę
gerai, kai gerai baigiasi [-o<
nu klaveturos vinetu!
kiba sekancio motokroso utenoja metu (tragtuoti kaip rajdauta) darysim suoliu per trambplyna konkursa ir ziuresim kas kaip nusileis!
wundis wrote:nu klaveturos vinetu!
kiba sekancio motokroso utenoja metu (tragtuoti kaip rajdauta) darysim suoliu per trambplyna konkursa ir ziuresim kas kaip nusileis!
na matai, aš nekomentuoju (nepy.....ju), kaip šokinėjo ar leidosi pvz ktm nr 15 ar 121, bet, kalbant apie kai kuriuos, tai ka aš žinau, manau su savo rsv panašiai pašokinėčiau