faraz viska beveik pagal manuala pasake, tik kad dar mocas turi but vertikalioj padety visais atzvilgiais
Honda Dominator rubrika
vat ir asgalvoju su tuo tepalu beda. atpjoviau 70km. ziur i tepala jo neraMr.Haris wrote:siame forume - Haris_heyy wrote:...faraz...![]()
O is esmes - taip ir yra - viena karta ziurint - viskas ciki, kita karta (tomis paciomis salygomis) - truksta...
Nesuprantama ne tik kas ir kaip, o ir kodel.
kiek bespausi o gala vistiek mausi
nu va nors vienas kaska raukeMr.Haris wrote:Aciu kad pasidomejai!tckd wrote:...beje1 o kur mr. haris su dominatorium dingo?!
po sanxaju raizo ner kada ispudziais pasidalint?
Nesu dinges, tik gan retokai beuzsuku i foruma![]()
Vazineju nemazai, rimtu bedu su domiku neturiu (neskaitant sudauzytu veidrodziu bei galinio rato guolio subirejimo).
Po batonu - sonkaulis jau sugijes, koja vis dar skauda.
Praejau Enduro mokykla, pasisemiau tiek teoriniu, tiek praktiniu ziniu.
Ruosiuosi atostogoms, o po ju - Motocompas.
Tepalo slegis matuojamas esant siltam uzgesintam motorui!
gal cia prie anekdotu reiktu, bet visgi zmogus Dominatoriu perka
Rikoshet wrote:Patarkite tie, kurie vazinejasi ar bent jau yra vaziave su HONDA DOMINATOR. Kaip turi traukti sis motocikliukas. Siandien isbandziau tris Honda Dominator, taciau nei vienas netraukia taip, kaip as tikejausi. O ir ant vieneto pastatyt nejo. Nei antru, nei pirmu begiu jie man nekilo. As taip isivaizduoju, kad jie ant vieno rato turetu drasiai, be sankabos pagalbos sokti, o jie net nebando. Esu vaziaves su kazkokia Honda, taip pat vieno cilindro endura, taciau ji kilo ir nenorom, staigiau pasukus gazo rankena ir antru ir net treciu begiu. As netikiu, kad visi Domikai, kuriuos as siandien apziurejau, man nusibaige papuole. Gal ten reikia ka paregulioti ar panasiai? Visi buvo nekurti, saltais motorais, o ant starterio lengvai uzsikure. Beje, intike pardavinejant Dominatorius, pastebejau, jog visi vienodos kubaturos, o kilowatus skirtingus raso. Sito as taip pat nesuprantu... Nesupykit, jei jau kvailai cia ko uzklausiau, nes sioje srytije esu zalias, tad padekit greiciau susigaudyti man ir nusipirkti ta moto.
Parasykite, kame cia reikalas gali buti ir ar taip jie turi vaziuoti???
(Ir nerasykite, kad nedrasiai ar per mazai daviau gazo, nes sukau rankena greitai ir iki galo...)
![]()
![]()
:idea:
less teeth, more tits.
ir gerai daro man dominatoriaus pilnai pakanka 140kmh valina 1 2 3 ant vieneto kelia 3 pagalbos biski reikiatckd wrote:gal cia prie anekdotu reiktu, bet visgi zmogus Dominatoriu perka![]()
Rikoshet wrote:Patarkite tie, kurie vazinejasi ar bent jau yra vaziave su HONDA DOMINATOR. Kaip turi traukti sis motocikliukas. Siandien isbandziau tris Honda Dominator, taciau nei vienas netraukia taip, kaip as tikejausi. O ir ant vieneto pastatyt nejo. Nei antru, nei pirmu begiu jie man nekilo. As taip isivaizduoju, kad jie ant vieno rato turetu drasiai, be sankabos pagalbos sokti, o jie net nebando. Esu vaziaves su kazkokia Honda, taip pat vieno cilindro endura, taciau ji kilo ir nenorom, staigiau pasukus gazo rankena ir antru ir net treciu begiu. As netikiu, kad visi Domikai, kuriuos as siandien apziurejau, man nusibaige papuole. Gal ten reikia ka paregulioti ar panasiai? Visi buvo nekurti, saltais motorais, o ant starterio lengvai uzsikure. Beje, intike pardavinejant Dominatorius, pastebejau, jog visi vienodos kubaturos, o kilowatus skirtingus raso. Sito as taip pat nesuprantu... Nesupykit, jei jau kvailai cia ko uzklausiau, nes sioje srytije esu zalias, tad padekit greiciau susigaudyti man ir nusipirkti ta moto.
Parasykite, kame cia reikalas gali buti ir ar taip jie turi vaziuoti???
(Ir nerasykite, kad nedrasiai ar per mazai daviau gazo, nes sukau rankena greitai ir iki galo...)
![]()
![]()
:idea:
gal su gera padangelia ant asfalto pabando. nes ant zvyro ir mano nekyla jau padanga kaip britvos beveiktckd wrote:kadangi renaz pas mus kuklusdzidajus wrote: ir gerai daro man dominatoriaus pilnai pakanka 140kmh valina 1 2 3 ant vieneto kelia 3 pagalbos biski reikia
paprasysiu uz ji:
pamokysi un ratelio smaugt?
nes neaisku dominatorius nekylo, wras nekyla, kas kaltas?
tik neapsiversk iskart dugno nelupk. o jei ivel nekils tai neverta net ir ziuret,situ dominatoriu varykliu nerastatckd wrote:renai supratai? acakIk! (ir knobsu an oksfalto negailek!)dzidajus wrote:gal su gera padangelia ant asfalto pabando. nes ant zvyro ir mano nekyla jau padanga kaip britvos beveik
Nezinau kas ten kam kyla, o kam ne. Tarpo koju gerai kyla viskas. Dominatorius su WR'u irgi. Ant bako sedet tik nereik.tckd wrote:renai supratai? acakIk! (ir knobsu an oksfalto negailek!)dzidajus wrote:gal su gera padangelia ant asfalto pabando. nes ant zvyro ir mano nekyla jau padanga kaip britvos beveik
Добро пожаловать нахуй