Q: kaip tapti zymiu moto lenktyninku
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
Q: kaip tapti zymiu moto lenktyninku
Sveiki,
man 68 metai. noriu tapti chempijonu. kaip tai padaryti? ar as kvailas?
hehe, beveik juokauju.
parasiau nauja tema, kad biski i sona nuo kacergines peripetiju.
bet as turiu pasiulyma jakui, nmsf ar dolcemoto (kas ten valdo kacergine?) keisti trasos konfigurasija kiekvienose varzybose vis kitaip. iskaitant vaziavima i priesinga negu iprastai puse.
skaitau, kad taip varzybu dalyviai gal ismoks ne tik 5 greitus kairius posukius, bet siek tiek daugiau. taps techniskesni. tai jiems leis greiciau adaptuotis kitose trasose.
ka dar praleidau?
a, nerukyti ir negerti turbut?
daug vaziuoti lenkijoje su rimtesnias gonshchikais?
man sake, kad meistriskumas auga konkuruojant su stipresniais, o ne kieme stumdant silpnesnius.
juokavo?
kas dar, kas dar...?
tai kaip man tapti chempijonu?
kitais metais noreciau jau tapti.
man 68 metai. noriu tapti chempijonu. kaip tai padaryti? ar as kvailas?
hehe, beveik juokauju.
parasiau nauja tema, kad biski i sona nuo kacergines peripetiju.
bet as turiu pasiulyma jakui, nmsf ar dolcemoto (kas ten valdo kacergine?) keisti trasos konfigurasija kiekvienose varzybose vis kitaip. iskaitant vaziavima i priesinga negu iprastai puse.
skaitau, kad taip varzybu dalyviai gal ismoks ne tik 5 greitus kairius posukius, bet siek tiek daugiau. taps techniskesni. tai jiems leis greiciau adaptuotis kitose trasose.
ka dar praleidau?
a, nerukyti ir negerti turbut?
daug vaziuoti lenkijoje su rimtesnias gonshchikais?
man sake, kad meistriskumas auga konkuruojant su stipresniais, o ne kieme stumdant silpnesnius.
juokavo?
kas dar, kas dar...?
tai kaip man tapti chempijonu?
kitais metais noreciau jau tapti.
cross cojones PC
as galiu tik spelioti, tai paspeliosiu kad kelias tapti geriausiu yra:
a) kelti tikslus
b) VAZIUOT, VAZIUOT ir VAZIUOT. kuo daugiau.
manau, kad "b" be "a" naudos duoti negali, todel man keisti kolegu pasisakymai, atseit "vaziuoju del saves"
dar speju, kad buti cempionu ir buti geriausiu yra ne tas pats.
p.s. deja (man netgi abydna), bet gerimas ir rukymas nevisada tiesiogiai su tuo susijes, yra pavyzdziu (pvz. John McGuiness
)
a) kelti tikslus
manau, kad "b" be "a" naudos duoti negali, todel man keisti kolegu pasisakymai, atseit "vaziuoju del saves"
p.s. deja (man netgi abydna), bet gerimas ir rukymas nevisada tiesiogiai su tuo susijes, yra pavyzdziu (pvz. John McGuiness
How do you get fast lap times? With ease.
nu nznw919 wrote:as galiu tik spelioti, tai paspeliosiu kad kelias tapti geriausiu yra:
a) kelti tikslus
p.s. deja (man netgi abydna), bet gerimas ir rukymas nevisada tiesiogiai su tuo susijes, yra pavyzdziu (pvz. John McGuiness)
skaitau man patinka vaziut siaip
bet as niekur nevaziuoju, taigi nevaziuoju net del saves
w919 wrote:as galiu tik spelioti, tai paspeliosiu kad kelias tapti geriausiu yra:
a) kelti tikslus
p.s. deja (man netgi abydna), bet gerimas ir rukymas nevisada tiesiogiai su tuo susijes, yra pavyzdziu (pvz. John McGuiness)
nori buti geriausias?
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
nesuprantu kas sugalvojo (ir dar taip durnai pavadino) ta olimpini "tiksla". nebutinai tikslas turi buti laimeti, gali buti tikslas ismokti vaziuoti, nugaleti save, pasirodyt pries bobas ir tt - bet KAZKOKS tikslas tai turi buti. kas tai neigia - apgaudineja save, arba teisinasi.mindaugasa vol.2 wrote:Aciu uz patarimus. Renui irgi aciu.
O jei tikslas olimpinis - dalyvauti?
O jei vaziuosiu visa laika vienoje trasoje ar as busiu chempijonas?
Aciu?
chempijonas vienoje trasoje aisku gali buti, pvz surengt aukstadvario cempionata!!
su salyga kad patirties varzybose neturiu, tai nezinauw919 wrote:vaziuoti patinka, betgi kai vaziuoji tai juk nori nugalet? ar nera skirtumo?storms wrote: nu nzn
skaitau man patinka vaziut siaip
bet as niekur nevaziuoju, taigi nevaziuoju net del saves
kad nevaziuoji tai blogai.
o bet taciau, buciau buves visai laimingas stovedamas laipteliu auksciau uz maxa
tai as skaitau kad tas olimpinis dalyvauti ir reiskia,w919 wrote: nesuprantu kas sugalvojo (ir dar taip durnai pavadino) ta olimpini "tiksla". nebutinai tikslas turi buti laimeti, gali buti tikslas ismokti vaziuoti, nugaleti save, pasirodyt pries bobas ir tt - bet KAZKOKS tikslas tai turi buti. kas tai neigia - apgaudineja save, arba teisinasi.
kad laimeti ne svarbiausia
o visi kiti tikslai: bobos, benzino kvapas, etc, etc
Last edited by tckd on 28 Aug 2008, 10:44, edited 1 time in total.
less teeth, more tits.
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
butent. tikslai yra, tik jie ne butinai sufokusuoti i pergale. bet yra.tckd wrote: tai as skaitau kad tas olimpinis dalyvauti ir reiskia,
kad laimeti ne svarbiausia
o visi kiti tikslai: bobos, benzino kvapas, etc, etc
ghm. be Balsiu parolimpinio cempionato daugiau pasiulymu nezinau!mindaugasa vol.2 wrote:baikit tarpusavio rietenas. kaip man tapti chempijonu, klausimas!
o ne "vaziuoti ar nevaziuoti"
varai i Lietuvos cempionata Lenkijoje ir vaziuoji Superbike klaseje.Kadangi ten vaziuoja sioje klaseje tik vienas LT dalyvis,tai tu busi antras ir busi Lietuvos Superbike vicecempionas.O jeigu netycia,suvaziuosi visus etapus,tai galbut tapsi ir cempionumindaugasa vol.2 wrote:baikit tarpusavio rietenas. kaip man tapti chempijonu, klausimas!
o ne "vaziuoti ar nevaziuoti"
- gintaras13
- Ganerio lankytojas