Foto: Motociklø þiedinës lenktynës „DOLCE MOTO" Taurë

Viskas apie motociklų sportą
mrx

Post by mrx »

Galerija papildyta sekmadienio nuotraukom - http://www.photopro.lt
www.motosport.lt
www.PhotoPro.lt
Yvl
Dievas

Post by Yvl »

Username wrote:O kam as cia tureciau deti? Juk pastoviai najezdus is mano idedamu video varot. Tai dabar sekmes, viso gero.

:bigfinger:
haha, ymest belekurio usa kaimelio gonkes gali, o kai papraso konkreciu LT gonkiu - zhiu ir pyzdec atsitinka? :)
ir dar vaidina ysizeidusi.... xujeju! :lolol:
Peace ДА!
Username
Dievas

Post by Username »

Yvl wrote:
Username wrote:O kam as cia tureciau deti? Juk pastoviai najezdus is mano idedamu video varot. Tai dabar sekmes, viso gero.

:bigfinger:
haha, ymest belekurio usa kaimelio gonkes gali, o kai papraso konkreciu LT gonkiu - zhiu ir pyzdec atsitinka? :)
ir dar vaidina ysizeidusi.... xujeju! :lolol:
Irasas pas mane yra, i videko hdd irasytas. Reiketu tik biski pakonvertuoti ir t.t. Is uzsienio tai maziau vargo yra, tik uztrunka laiko.

Bet kaip sakant, kaip sauksi taip atsilieps.

:wave:
Image
Vasiukas
Naujokas

Post by Vasiukas »

Image
Image
Image
Image
Image

Keliom daugiau cia...

Del techniniu kliuciu albume negaliu talpinti didesnio kiekio nuotrauku todel jeigu kam ko reikia - emailas nurodytas "linke". Gal rasiu...
mindaugasa vol.2
Dievo treneris

Post by mindaugasa vol.2 »

grazios fotkes
spalvos sodrios
cross cojones PC
gonzas
Recpeta

Post by gonzas »

skaitau labiausiai i klyna kale Vito galinis ratas!

binara imes gal pats Vito.
skaitau kad tie 1.5 litro alaus Vito turejo susivartoti nervams raminti :)
Nauris
Apsiles raideris

Post by Nauris »

labai grazios foto! duokit kelias dienas issirinkt :)
gintaras13
Ganerio lankytojas

Post by gintaras13 »

mrx :mp1:

o kai karma atsinaujins tai ir vasiukui nepasykstesiu
mindaugasa vol.2
Dievo treneris

REVJU, REVJU!!
visiem dalyviam valio!

kas vitoui su ratu nutiko?

edit: kur rezultatus pamatyti galima, plyz?
cross cojones PC
storms
Dievo treneris

Post by storms »

per tv ziurejau live
na nzn, jei vaziuotu nepazystami zmones - tikrai neziureciau ibo buvo labai prastai
komentatorius (berods te kesminas buvo) apie moto sporta isvis nieko nesupranta (visa apsilimo rata prakomentavo kaip gonkes ir dziaugesi ispudingais lenkimais) o ir vaizdelis buvo nekoks.
beje kameru buvo tikrai gausu, net ir ant baiku
transliacijos ideja gera, atlikimas ne.
pirmas blynas
vis tiek organizatoriams +1
Vito
Pastovus ganerio lankytojas

Post by Vito »

Na kà, pasipasakosiu.
Taigi prasëdëjo mano lenktyniø savaitgalis nuo ðeðtadienio popietës. Atvykau á trasà popiet, kur Motobroliø komanda jau nuo ryto buvo árengusi palapines. Nustebino dalyviø "gausa", bet dël visiems suprantamø prieþasèiø, atsakymà á klausimà "Kodël?" þinojome puikiai.
Pagal planà norëjau pasidaryti vienà treniruotæ, kad po to galëèiau keistis naujas padangas bei palyginti priekiná stabdþiø diskà. Iðvaþiavus á treniruotæ, nelabai supratau kaip vaþiuoti. Atrodo leki kaip akis iðdegæs, bet laikas prastas (1,22 - 1,23 min). Sunku. Kad nepersitempt, vieno uþvaþiavimo ir uþteko. Vakarop pasikeièiau padangas, gerb. Nauris palygino diskà. Prasidëjo moralinis nusiteikimas rytojaus lenktynëms.
Sekmadienis. Oras geras, nuotaika gera. Organizatoriams praðant ir patiems suprantant, uþsiraðome ir á kitas klases. Apðilime pajauèiau, kad vaþiuojasi kur kas lengviau nei vakar. Toliau sekë C-600 ir B-600 kvalifikacija. Èia jau pajauèiau malonumà lëkti. Tradiciðkai vaþiavau po 4 ratus - 2 apðilimui, 2 greiti ratai. C-600 klasëj iðkovota Pole pozicija, B-600 - 3 starto vieta.
C klasës lenktynës. Startavom kartu su litrais. Mano nustebimui startavau kur kas geriau nei prieð tai buvusiuose etapuose. Taèiau labai gerai startavo Maþas (Nr.69). Pavyko apsilenkti po pirmo posûkio. Lekiu paskui litrus, prieð mane lekia pusbrolis (Nr.5), esu greitesnis uþ já, bet apsilenkti niekaip nepavyksta. Vis þiûriu atgal, stebëdamas kas darosi uþ nugaros. Matau, kad atstumas nuo persekiotojø pakankamas. Taèiau po keliø ratø prieð pirmà posûká á vidø álenda Danas Putra (Nr.196). Visiðkai nesitikëjau. Prie àþuolo apsilenkiau. Sekanèiam rate vël tas pats. Negana to, dar Arnas (Nr.17) parodo save prieð pirmà posûká, taèiau pavyko atsilaikyti. Lieka 1 ratas, bandau vytis Danà, uþ àþuolo matau, kad vejamës prieð mus vaþiuojanèius litrus, Danas dar gerokai iki Ðakiø posûkio apsilenka, að lenkiu stabdymo metu. Sumëto galà, jau matau litras gula á posûká, neturëdamas pasirinkimo palei pat vidiná kraðtà áneriu á posûká. Dano pasivyti nepavyksta. Iðkovota II vieta, kuom esu labai patenkintas.
B klasës lenktynës. Èia jau mano nusiteikimas buvo tik pravaþiuoti. Startavau prastai, visus praleisdamas á prieká. Vaþiavosi sunkiai. Negana to, ðeðtame rate pradëjau jausti vibracijà greitëjant. Po pirmo posûkio jauèiu, kad visai blogai, numetu greitá ir nors pakankamai lëtai atvaþiuoju link antro posûkio, ásipaiðau labai sunkiai á já. Vaþiuoju antru bëgiu, pasiþiûriu á galiná ratà - kreivas. Galvojau iðleido padangà. Gráþtu á boksus apsipylæs dûmais, jodamas kaip ant arklio ir tik sustojus juose, komanda sako þiûrëk á ratà. Daug neaiðkindamas iliustruoju:

Image

Image

Image

Ratlankis tiesintas nebuvo. Labai keista.
Aèiû gonzui uþ alø, nusiraminau iðgëræs.
mindaugasa vol.2
Dievo treneris

faaaak, ratlankis! pavargo metalas???

vitaliui +1!
cross cojones PC
tckd
Dievas

Post by tckd »

plus uz revju bei iliustracijas :eyecrazy:
less teeth, more tits.
El Traxo
Rossis jam tarnauja

Post by El Traxo »

he, įspūdingai (© Ramūnas)

Vito :mp1:

p.s. nesupratau, kaip ratas laikėsi????
How does you do?
danas
Apsiles raideris

Post by danas »

jo, mačiau natūroj dūmus, ir galvojau kad padangą nuleido, nu bet tokio dalyko ... py...
vito :mp1:
Post Reply