plet.. erlickas tau ne gimine?nepykit wrote:as gatveje bijau net pescias! po litro bijau jau maziau..
Q: kaip tapti zymiu moto lenktyninku
Parasyciau, bet nukryptume nuo temos ir reiketu issimoderuotiYvl wrote:plet.. erlickas tau ne gimine?nepykit wrote:as gatveje bijau net pescias! po litro bijau jau maziau..
Ta proga (kad but y tema) pasakau, kad vien is aplinkiniu vaziuotoju pavyzdziu sprendziu, kad skirtumas tarp litro ir 0.6 yra zenklus (nu ir siaip
Paimkim, kad ir paprasta visiem gerai zinoma pavyzdy, persedimo nuo litro prie SV'uko
nepykit, ne specas
nepykit wrote:Parasyciau, bet nukryptume nuo temos ir reiketu issimoderuotiYvl wrote:plet.. erlickas tau ne gimine?nepykit wrote:as gatveje bijau net pescias! po litro bijau jau maziau..
Ta proga (kad but y tema) pasakau, kad vien is aplinkiniu vaziuotoju pavyzdziu sprendziu, kad skirtumas tarp litro ir 0.6 yra zenklus (nu ir siaip)
Paimkim, kad ir paprasta visiem gerai zinoma pavyzdy, persedimo nuo litro prie SV'uko
Galeciau iskarto uzmesti toki kontra argumenta, jog kai kurie 600tukai valina geriau (arba bent jau lygiai) negu kai kurie litrai
Mano kuklia nuomone, valinimas èia absoliuèiai ne prie ko.danas wrote:userneimas numetë puikø argumentà, sakydamas kai kurieUsername wrote: Galeciau iskarto uzmesti toki kontra argumenta, jog kai kurie 600tukai valina geriau (arba bent jau lygiai) negu kai kurie litrai
ir viskas tuo pasakyta[/b]
600tukas lengviau valdomas ir lengviau perprantamas nei litras. Èia jei labai trumpai.
Bet tai tu idomus - tai kategoriskai nesutinki tai visiskai sutinki, wtf? Apsispresk!danas wrote:visiškai sutinku.Vito wrote: Mano kuklia nuomone, valinimas čia absoliučiai ne prie ko.
600tukas lengviau valdomas ir lengviau perprantamas nei litras. Čia jei labai trumpai.
be to aš neakcentuoju valinimo, o tik cituoju juos pačius, nesiveldamas į begalines diskusijas
As tai kategoriskai sutinku del to, kad nesutinku su tavo nesutikimu!
nepykit, ne specas
nepykit wrote:Bet tai tu idomus - tai kategoriskai nesutinki tai visiskai sutinki, wtf? Apsispresk!danas wrote:visiškai sutinku.Vito wrote: Mano kuklia nuomone, valinimas čia absoliučiai ne prie ko.
600tukas lengviau valdomas ir lengviau perprantamas nei litras. Čia jei labai trumpai.
be to aš neakcentuoju valinimo, o tik cituoju juos pačius, nesiveldamas į begalines diskusijas
As tai kategoriskai sutinku del to, kad nesutinku su tavo nesutikimu!
cia ziurint kiek griusi
is to isplaukia ir nebetiesus ratai (ju ir pirkt nereikia, patys atsiranda) ir kitos remonto islaidos. priklauso nuo busimo Konsciko filosofijos ir poziurio i ivairu tech.tiuninga, i padangu kritini nusidevejima ir pan. ka as zinau, gal tos islaidos kam nera nei svarbios, nei esmines
taipogi priklauso nuo to kaip ruosiesi gyventi (viesbuciai/ palatke/kemperis) keliaudamas, ar veziesi mechanikus ir t.t. zinau veikeju kuriems sezonui ir puse min. sumos uzteko, zinau ir kam kainavo 10x.
race your life
na zinoma ne visidanas wrote:userneimas numetė puikų argumentą, sakydamas kai kurieUsername wrote: Galeciau iskarto uzmesti toki kontra argumenta, jog kai kurie 600tukai valina geriau (arba bent jau lygiai) negu kai kurie litrai
ir viskas tuo pasakyta[/b]
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris