chillis wrote:na as ne apie europietiskus ar lietuviskus pagalvojau primiausia,bet as pamaniau,kad Nauris griebs koki itala arba rc8 nes matau kad dabar jie populiarus pasidare paziurekit ir julka pakeite savaja ninja i dukaki ir laikas iskart i 1.12 pasikeite sakau gal nauja mada soka i sporta
ne jau ne
geriau uz japonus, nieks moto nepagamino ir nepagamins
chillis wrote:na as ne apie europietiskus ar lietuviskus pagalvojau primiausia,bet as pamaniau,kad Nauris griebs koki itala arba rc8 nes matau kad dabar jie populiarus pasidare paziurekit ir julka pakeite savaja ninja i dukaki ir laikas iskart i 1.12 pasikeite sakau gal nauja mada soka i sporta
ne jau ne
geriau uz japonus, nieks moto nepagamino ir nepagamins
pasidare smalsu o tai kodel julka soko ant duko ir motobiker (jei neklystu) ant rc8 ir dar sitas smikis dievagojasi dukakiui http://www.youtube.com/watch?v=N96obs5D ... re=related tai papasakokit man kuo jie tokie ypatingi nes anksciau tai esu ir daug blogo apie juos girdejas,jau nekalbant apie ziauria ju kaina galine sake ir sankaba,vieni ju nekencia o kiti myli tai kaip yra is tikruju ar jie verti tu babkiu uz kurias du japonus nuperki???
nu tai gi aisku kodel juos kerta - geri motai, igyvendintos originalios, naujoviskos idejos, geras dizainas, dabar jau ir patikimumas aukstumoje. Be to tik kokiais 1-2 k brangesni nei japonai.
Ai dar gi naudojami garsiu gamintoju komponentai stock variantuose pvz ismetimai KTM - berods Akrapo, Duko - Termignoni, sakes Duko - Ohlins, KTM - WP, stabdziai abieju naujausi Brembo monobloc, tai tas ir sukelia kaina.
O be to pagrindindi dalykas, kas daro siuos superbaikus nepakartojamais - V2 motorai su ju charakteristika bei garsu
Nauris wrote:
pasidare smalsu o tai kodel julka soko ant duko ir motobiker (jei neklystu) ant rc8 ir dar sitas smikis dievagojasi dukakiui http://www.youtube.com/watch?v=N96obs5D ... re=related tai papasakokit man kuo jie tokie ypatingi nes anksciau tai esu ir daug blogo apie juos girdejas,jau nekalbant apie ziauria ju kaina galine sake ir sankaba,vieni ju nekencia o kiti myli tai kaip yra is tikruju ar jie verti tu babkiu uz kurias du japonus nuperki???
Pas mus visi ekspertai, tai verta tikëti kas kà sako.
Jei sukiðt á japonà tiek, kiek sukiðta á standartiná Ducati, pigiau nebus. Pvz.:
Ohlins priekinës ðakës - apie 2500 EUR
Ohlins galinis amortikas - apie 1000 EUR
Marchesini ratlankiai - apie 1500 EUR
Brembo stabdþiai - ? EUR
Username wrote:Na ten reikia imti minimum 5 zvaigzduciu viesbuti kuris atitinka europoje 3-3.5 ir tada "galima gyventi"
Kaip oras? Rugsejo menesi gal biski vesiau?