kawasaki zx10r ismetimas

Motociklų konstrukcijos klausimai, remontas
chillis
50cc tarp koju

kawasaki zx10r ismetimas

Post by chillis »

http://public.fotki.com/chille1983/mocai/
norejau pasiteiraut,kas cia per sposas,kas kiek kaip kur uz ka?kitas klausimas kas gali taip padaryt?Nauri? :-k
kawasaki zx10r'"07
Arvis
Raudondvario karjero siaubas

Post by Arvis »

axtuble koks vimus.
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."
storms
Dievo treneris

Post by storms »

cia yra microno dusle
http://www.micronexhausts.com/
beje, micronas vuienas man labiausiai patinkanciu brandu
ant karves turiu microna, tik ne GP Style
nepykit
Kacergos extrymas

Re: kawasaki zx10r ismetimas

Post by nepykit »

chillis wrote:[img]http://public.fotki.com/chille1983/mocai/
norejau pasiteiraut,kas cia per sposas,kas kiek kaip kur uz ka?kitas klausimas kas gali taip padaryt?Nauri? :-k [/img]
Sposas toks - varai y Afrika ir sauni drambli, jami jo staubli ir dedi an Kawos :roll:
nepykit, ne specas
Username
Dievas

Post by Username »

http://news.micronexhaust.com/newproducts.php/96

Bukim biedni bet teisingi. Siaip mikrons yra gay :gay:

IMHO.

Is tokiu dusliu tai http://www.racefit.co.uk/ Growleris geriau imho.
Image
storms
Dievo treneris

Post by storms »

nu nzn
sako kad ir subaru legacy outbackas ir bnv 5 yra gay
donce, rashydai????
o man micronai patinka. tik ne tie raityti
chillis
50cc tarp koju

Post by chillis »

chebra as klausiu kaip ta ismisla ant savo varles padaryti,tiksliau kas sugeba toki sposa padaryti,kai buvom tryskiu meete ten buvo toks bachuriukas is vilniaus tai pas ji ant naujos busos taip buvo padaryta ir as jo klausiau kas jam padare,tai jis man sake yra vilniuj vaikis kuris ta daro ir jis man sake 10 kawom daro,nuperka akrapa ji paskui pjausto virina ir toki gala deda sake garsas ziaurus :roll: ir paskui comanderis dedasi :albino: sake geris,todel domiuosi kas taip gali padaryt :-k
kawasaki zx10r'"07
sai
Slaideriu naikintojas

Post by sai »

chillis wrote:chebra as klausiu ten buvo toks bachuriukas is vilniaus,tai jis man sake yra vilniuj vaikis
cia gera pavarei skaitau :) nepameni kiek vartojot su juo kartu ar atskirai? :D:D
race your life
chillis
50cc tarp koju

Post by chillis »

tai faktas kitaip ir neklausciau ](*,) :D
kawasaki zx10r'"07
Ziurke

Post by Ziurke »

chillis wrote:chebra as klausiu kaip ta ismisla ant savo varles padaryti,tiksliau kas sugeba toki sposa padaryti,kai buvom tryskiu meete ten buvo toks bachuriukas is vilniaus tai pas ji ant naujos busos taip buvo padaryta ir as jo klausiau kas jam padare,tai jis man sake yra vilniuj vaikis kuris ta daro ir jis man sake 10 kawom daro,nuperka akrapa ji paskui pjausto virina ir toki gala deda sake garsas ziaurus :roll: ir paskui comanderis dedasi :albino: sake geris,todel domiuosi kas taip gali padaryt :-k
nu bet ir pasakos :D negi tu patikejai? :albino:
ce elementarus free flow bakelis ir tiek.
su busa kogero pazystamas vazineja, turi subtilu jumora :D
atsisiunte jis tiuningines dusles ir dedia zenia jas uzdejo. :rock:
chillis
50cc tarp koju

Post by chillis »

tai tiek to nupasakoto vargo??? :^o tai dabar man kvailam daiktui pasakykit is kur man ta daikciuka parsisiust kad dede zenia uzdetu? :-k
kawasaki zx10r'"07
chillis
50cc tarp koju

Post by chillis »

to Ziurke,
pala dar man vienas klausimas pasistojo,tai ten nieko nereikia pjaut ir tt?bet ten juk vistiek yra ka veikt juk pakeist tai reikia kazka,nes kaip sujungsi su ismetimu,reikia po pakoikem paskui pakist ir tt kazkoks vamzdis turi but special lenktas nuo bakelio? :^o
galit kompastuot tema gavau pora linku kurie atsake i mano kvailus klausimus,nusibaudziu minusu uz jusu laiko gaisinima :albino:
Last edited by chillis on 09 Sep 2008, 16:39, edited 1 time in total.
kawasaki zx10r'"07
vytenismak
125cc tarp koju

Post by vytenismak »

chillis wrote:to Ziurke,
pala dar man vienas klausimas pasistojo,tai ten nieko nereikia pjaut ir tt?bet ten juk vistiek yra ka veikt juk pakeist tai reikia kazka,nes kaip sujungsi su ismetimu,reikia po pakoikem paskui pakist ir tt kazkoks vamzdis turi but special lenktas nuo bakelio? :^o
o kodel tu nori grazu ir veikianti ismetima sugadinti?? :-k
chillis
50cc tarp koju

Post by chillis »

vytenismak wrote:
chillis wrote:to Ziurke,
o kodel tu nori grazu ir veikianti ismetima sugadinti?? :-k
na man tas sone maziukas daug graziau atrodo,be to sikna graziau atrodys ir atrodys daug lengvesnis ir dar noriu det tiuningine dusle kad galeciau det paskui visokiu suduku =D> be to pas mane juk lemdos abu nusoke tai reikia taip ar taip keisti nebent rasiu jebejuj kur pigiai lemdus nes jie nepigus,kad juos kur bala :evil:
kawasaki zx10r'"07
Username
Dievas

Post by Username »

chillis wrote:chebra as klausiu kaip ta ismisla ant savo varles padaryti,tiksliau kas sugeba toki sposa padaryti,kai buvom tryskiu meete ten buvo toks bachuriukas is vilniaus tai pas ji ant naujos busos taip buvo padaryta ir as jo klausiau kas jam padare,tai jis man sake yra vilniuj vaikis kuris ta daro ir jis man sake 10 kawom daro,nuperka akrapa ji paskui pjausto virina ir toki gala deda sake garsas ziaurus :roll: ir paskui comanderis dedasi :albino: sake geris,todel domiuosi kas taip gali padaryt :-k

:lolol: :lolol: :lolol:
Image
Post Reply