sakyciau prizas mano nes as per menesi laiko sugebu isukti apie 5000 km ir tai tik per menesi laiko nes tik menesi bunu lt per metus,tai kiek isukciau per sezona?
chillis wrote:sakyciau prizas mano nes as per menesi laiko sugebu isukti apie 5000 km ir tai tik per menesi laiko nes tik menesi bunu lt per metus,tai kiek isukciau per sezona?
tiek pat arba vos vos daugiau. visi mes isuktume 5k jei gautume vaziuot TIK menesi per metus....
prisimenu:
jozikaj, taves laukia nesulaukia shook design carbon look aerodinamine kuprine. su salyga, kad ja uzsidejes pravaziuosi per miesta.
siu metu prizas - dvi lazerines/stroboskopines lemputes for demo purposes only.
skaitau verta pleshti maikes
chillis wrote:sakyciau prizas mano nes as per menesi laiko sugebu isukti apie 5000 km ir tai tik per menesi laiko nes tik menesi bunu lt per metus,tai kiek isukciau per sezona?
na pernai per rugseji as prasukau apie 7000. Ir ka? Kiekviena menesi tiek gi nesuki.
o aš...., o man..., jeigu... todėl prizas neginčyjamai mano
Matyt tamsta uz vazinejanti reklamos stenda vaziuoji