Enduro gear
Kaiptais abejoju, kad jau kas ten daug apsaugotu nuo iðsukimo kojos kai mocas uþkrenta... jei koja tuomet bûna iðtiesta skrendi, pëda uþstringa po motu tai kaip jau ten ta kelio apsauga padës? Nebent kojas koèioti ir sausgysles/raiðèius stiprinti bei nueit á baþnyèià miðiø paklausyti...
Ir dar. Ne þlobams motokrosint ir t.t.
Ir dar. Ne þlobams motokrosint ir t.t.
Að juzinu acerbisà uþ 200lt. sedi nelabai patogiai, taiko iðlyst ið bato, kai ánsipisi á akmenis, buna kad nudrozia kelá plastmasë (maþai paminkðtinimo). Bet ir tas ðudukas yra laibai daug geriau nei nieko. ziune teisingai suðnekëjo. Jei jau taip þiûrët suagomo, kgal iðkarto uþsigipsuopt pirð raidauta
- gintaras13
- Ganerio lankytojas
Ziune, kaip ten su Foxo uzsegimu ar laiko kai nusibatonini ta sagtele?Ziune wrote:Pats vaziuoju su priesh tris metus ish Fox'o pirktom plastmaskem uz 200 Lt. Kazkas panashaus - http://www.motorcycle-superstore.com/2/ ... uards.aspx
Kiek kartu batonintasi, jokiu problemu neturejau.
As galiu pasakyti tik tiek, kad nepagailekit 1600 Lt ar 2000 Lt ir isigykit Asterisk arba EVS sarnyrines keliu apsaugas. Man jau 2 kartus EVS'ai isgelbejo keli - viena karta nuo persukimo, kita karta nuo uzlauzimo. Jei ne jos, guleciau dabar su gipsu ant kojos, kaip kad kolega. Profesionalios apsaugos, kurios pas simona kainuoja 2400 Lt pas roberts'a 1690:tts wrote:mano galva pilnai pakanka situ:
http://www.btosports.com/p/661COMP
nes vistiek jai gerai plosies nepades ir sitos:
http://www.btosports.com/p/EVSC100
http://www.robertsmx.com/index.php?sid= ... F8-apsauga&
KTM 250 SX-F '11
KTM 450 SX-F '10
Suzuki RM-Z 250 08'
Husaberg FE450e '05
Husaberg FE500 '00
Husqvarna TE410 '99
KTM 450 SX-F '10
Suzuki RM-Z 250 08'
Husaberg FE450e '05
Husaberg FE500 '00
Husqvarna TE410 '99
as tai ziunes dvasingumo nesuprantu ir tikrai nesutinku su tuo pasakymu. vienas zymus pasaulyje motokrosistas yra gerai pasakes apie motobatus: "pakol nesusigadinai ciurnos, tai visi batai vienodi, o kai jau pagadintas, tai pradedi pirkti normalius".
pats naudoju web'us jau antri/treti metai (nuo kada pasirode pas simona), ir tikrai tik dziaugiuosi. labai patogios, nepleso jokiu kelniu ir kitu nesamoniu nedaro, kaip kad ziune raso, pats ju nebandes. svarbu yra viska susiderinti ir taisyklingai apsirengti, nes ju prabegom/greit neuzsimesi, kaip tu plastmasiu.
p.s. kaip pagrindima savo nuomones turiu labai svaria patirti - su kairiu keliu vargstu jau nuo 1999 metu ir per ta laika esu isbandes labai didele gama ivairiu tiek standartiniu, tiek pagal spec uzsakymus siutu itvaru sportavimui.
pats naudoju web'us jau antri/treti metai (nuo kada pasirode pas simona), ir tikrai tik dziaugiuosi. labai patogios, nepleso jokiu kelniu ir kitu nesamoniu nedaro, kaip kad ziune raso, pats ju nebandes. svarbu yra viska susiderinti ir taisyklingai apsirengti, nes ju prabegom/greit neuzsimesi, kaip tu plastmasiu.
p.s. kaip pagrindima savo nuomones turiu labai svaria patirti - su kairiu keliu vargstu jau nuo 1999 metu ir per ta laika esu isbandes labai didele gama ivairiu tiek standartiniu, tiek pagal spec uzsakymus siutu itvaru sportavimui.
Last edited by _heyy on 04 Nov 2008, 16:26, edited 1 time in total.
heyy, o tarp jusu su ziune meile begaline!_heyy wrote:as tai ziunes dvasingumo nesuprantu ir tikrai nesutinku su tuo pasakymu. [...] labai patogios, nepleso jokiu kelniu ir kitu nesamoniu nedaro, kaip kad ziune raso, pats ju nebandes.
Last edited by Renaz on 04 Nov 2008, 16:57, edited 1 time in total.
Добро пожаловать нахуй
Tu isivaizduok, kas atsitiktu su tavo mylimuoju "kelëniu", jei nuo smugio net sarnyrai issilankstoZiune wrote: Girdejau atsiliepimu, kad po smugio visi tu sharnyru metaliniai sanariai ishsilanksto, klyninti ima.
Tie "slabakai" griuna uz "neslabakus" simtakart maziau kartu ir jie is to daugiau maziau valgo duona (is motociklizmo). Tuo tarpu paprasti mirtingieji turi darbus, seimas, mokslus, taip kad sulauzyta koja/nutraukti raisciai ar dar kokia trauma ne tik kad suteikia priverstinas atostogas bet, kaip kolega Alberto sake - net kafkes namie negali atsinesti sokuodamas ant vienos kojos neisslaistes. Taip kad bent jau as to nenoriu, man sveikata brangesne uz 2 tukst. Lt.Ziune wrote: Pasisakau, kad sharnyrai reikalingi Dinui Pozniakui, Oskarui Agafonavui, Traviui Pastranai ir kitiems "slabakams". Po gero batono meti tuos asterixus nx ir dediesi naujus (remeju/sponsoriu duotus). O mums smaugliams..... geriaw investuoti i dvasinguma![]()
ziunei minusas uz neisbandyto produkto kritikavima
KTM 250 SX-F '11
KTM 450 SX-F '10
Suzuki RM-Z 250 08'
Husaberg FE450e '05
Husaberg FE500 '00
Husqvarna TE410 '99
KTM 450 SX-F '10
Suzuki RM-Z 250 08'
Husaberg FE450e '05
Husaberg FE500 '00
Husqvarna TE410 '99
Gintarai - pas mane modelis senesnis, uzsegimai levesni, bet laiko.
Dirtbaikeri - bet kai jau jie griuna, asteriksai butini. Ir dar, man bais grazu, kai investuojate 2K i keliu apsaugas, o ant alkuniu, apsaugu nededat visai, nes nepatogu...

Renai - pas mus su Heyy yra stiprus rishys. Mes abu neabejingi vienai vaznai enduro asobai, tik bishki skirtingai neabejingi...
Heyy'jui kalu pliusa uz nuosekluma madas demonstruojant.
Jei susidare ispudis, kad pasisakau priesh rimtas apsaugas, tai ispudis neteisigas. Tik questinavau garsiai ar pradedantiesiems tai butina.
Stengsiuos pastaisyt (rashyt trumpiaw)

Dirtbaikeri - bet kai jau jie griuna, asteriksai butini. Ir dar, man bais grazu, kai investuojate 2K i keliu apsaugas, o ant alkuniu, apsaugu nededat visai, nes nepatogu...

Renai - pas mus su Heyy yra stiprus rishys. Mes abu neabejingi vienai vaznai enduro asobai, tik bishki skirtingai neabejingi...
Heyy'jui kalu pliusa uz nuosekluma madas demonstruojant.
Jei susidare ispudis, kad pasisakau priesh rimtas apsaugas, tai ispudis neteisigas. Tik questinavau garsiai ar pradedantiesiems tai butina.
Stengsiuos pastaisyt (rashyt trumpiaw)
Last edited by Ziune on 04 Nov 2008, 20:20, edited 3 times in total.
ARBEIT MACHT FREI