ple, zinok mano salmas sveria 1450.
uzhsidejau su 1020.
plet kaip jauciasi tas beveik 0.5.
jau geriau jis butu pilve, nei an galvos.
aisku, uzhsidejus atgal 1450 ir pralekus, tuoj vel ipranti ir nebejauti to sunkumo.
dirtbiker wrote:.....Tuo tarpu paprasti mirtingieji turi darbus, seimas, mokslus, taip kad sulauzyta koja/nutraukti raisciai ar dar kokia trauma ne tik kad suteikia priverstinas atostogas bet, kaip kolega Alberto sake - net kafkes namie negali atsinesti sokuodamas ant vienos kojos neisslaistes. .....
galiu pamokyt keliais budais kava ant vienos kojos nusinest. galima iskart net ir kelis puodelius
Ziune wrote:
Pasisakau, kad sharnyrai reikalingi Dinui Pozniakui, Oskarui Agafonavui, Traviui Pastranai ir kitiems "slabakams". Po gero batono meti tuos asterixus nx ir dediesi naujus (remeju/sponsoriu duotus). O mums smaugliams..... geriaw investuoti i dvasinguma
Nu.
tik dabar sita pamaciau
hehe
kazkaip juokinga pasidare
kazkodel skaitau kad saugotis turi vis kaip imanoma labiau
ir ypach pradedantieji ibo jie daro begales klaidu
ar zinai mano israsta MX texnologija?
Ziune wrote:
Pasisakau, kad sharnyrai reikalingi Dinui Pozniakui, Oskarui Agafonavui, Traviui Pastranai ir kitiems "slabakams". Po gero batono meti tuos asterixus nx ir dediesi naujus (remeju/sponsoriu duotus). O mums smaugliams..... geriaw investuoti i dvasinguma
Nu.
tik dabar sita pamaciau
hehe
kazkaip juokinga pasidare
kazkodel skaitau kad saugotis turi vis kaip imanoma labiau
ir ypach pradedantieji ibo jie daro begales klaidu
ar zinai mano israsta MX texnologija?
didzhej wrote:Storms.. davai basniu. kas per isradimas!
"viename posukyje bandau israsti nauja MX technologija - vaziavima 2 keliais vienu metu. kiekvienam keliui skiriu po 1 rata. pradzia buvo nebloga, bet reziumuojant skrendu kaip ikarusas i saule. tik as varau labiau i zeme. po skrydzio esu apdovanojamas prizu - gaunu ranka bulkute bei galutinai suplesau ir taip suplysusias pirstines."
placiau skaitykite cia http://motofrakcija.lt/forum/istvermes- ... rt,90.html