Sveiki darsyk, Dvasingieji
FZR temoje bandymas, kiek supratau, buvo pernelyg akiplesiskas.
Taigi: turiu ,,brytva", esu nepanasus i klausiancius ,,a lytras geriau uz sestisotke", Rygos ir Jawos buvo jau senai (labai).
Pakatuskiu siuo metu nelabai pavyksta padaryt (bo salta), tai bandau
pabendraut su vienminciais.
mokintojas wrote: turiu ,,brytva", esu nepanasus i klausiancius ,,a lytras geriau uz sestisotke", Rygos ir Jawos buvo jau senai (labai).
Pakatuskiu siuo metu nelabai pavyksta padaryt (bo salta), tai bandau
pabendraut su vienminciais.
taigi: brytvos neturi, pakatuskiu nedarai, neaisku i ka esi panasus (o noretum buti i ka nors?). ot prisistatymas. kad ne tavo fzr isvis but liudnei
ziune gudras kaip lapinas:
a) atejo poto, kai viskas nurimo;
b) pasisake teigiamai, igijo drauga;
c) tu gi DIUORTERYS - sakyk, ka brytva ne litras ne brytva
Ne toks jau as ir senas, tik pedagoginio stazo turiu nemazai.
Kas yr pirstines zinau, paltuka turiu, tik ant brytvu ner tu guziuku, kaip ant ,,giliai brendanciu". ti va ir bijau parvitst.
taigi: brytvos neturi, pakatuskiu nedarai, neaisku i ka esi panasus (o noretum buti i ka nors?). ot prisistatymas. kad ne tavo fzr isvis but liudnei[/quote]
Panasus i kazka nori buti tik nesubrende vaikezai, o as jau esu panasus tik i save. Manai didzioji dalis Dvasinguju tokie.
Klausiantys yra tie , kurie klausia apie litro ir 600 privalumus ir ,,Krutumo" lygi isigijus viena ar kita aparata. Kame cia priestaravimas? Ir dar, ar Jus, Dvasingieji, kiekvienas atskirai esate ta pati asmenybe?