sai wrote:mindaugasa vol.2 wrote:pigokai, skayciau: ppilnas akrapas uz ~1000lt.
svara po 2lt imei? ar skaitai, kad pigiau atiduotu?
Jau dabar "2lt" keiciasi i "2.7"
nebuk tikras, kad jis negavo senojo adreso._heyy wrote:ta pacia e-bay tema, noriu paklausti portugalu tautiniu ipatumu. pirkau shudnieki is portugalo, kadangi shipina voldvaid, tai daviau lietuvos adresa (turiu atsargini angliska, draugo).
O BET TACIAU, paketelis atejo i laaabai seno draugo adresa, kurio jau simtas metu nebenaudoju ir esu istrynes is ebay accountoapokalipse?
parasiau pikta laiskaportugalui, bet dar noriu kazkaip portugaliskai ji pasiust, kad tas paraudonuotu, nes to paketelio jau speju nebeatgausiu nx
nuejau tiek per my ebay, tiek per pati paypala paziuret mokejimo patvirtinimo ir ten aiskiai parasyta shipping address mano lietuviskas adresas + i emaila gavau ta pacia info, tai ka nors visur pateikta info vienoda, visvien ebay/paypal gali savo nuoziura pastu adresais taskytis?mindaugasa vol.2 wrote:nebuk tikras, kad jis negavo senojo adreso._heyy wrote:ta pacia e-bay tema, noriu paklausti portugalu tautiniu ipatumu. pirkau shudnieki is portugalo, kadangi shipina voldvaid, tai daviau lietuvos adresa (turiu atsargini angliska, draugo).
O BET TACIAU, paketelis atejo i laaabai seno draugo adresa, kurio jau simtas metu nebenaudoju ir esu istrynes is ebay accountoapokalipse?
parasiau pikta laiskaportugalui, bet dar noriu kazkaip portugaliskai ji pasiust, kad tas paraudonuotu, nes to paketelio jau speju nebeatgausiu nx
pvz. jungdamasis prie savo accounto per ebay.com gali trinti adresus, bet prisijungus per europini .co.uk ar de (dabar tos sistemos kazkaip nebesusisiekia), gali buti, kad rasi visus senus adresus
man panasiai dabar buvo
be to, atliekant apmokejima per paypal, pinigu gavejas dar gali gauti velnias zino koki adresa is paypalo
ir t.t.
skaitau, nekui ant siuntejo rekt, pats kaltas
kaip jis kitaip gavo tavo draugo adresa, a?