Stabdzhiai
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
nujau! haynesas nesiulys "taip rimtai" modifikuoti baiko. jie ten koki instaliavimo tipsa imeta nuo saves, bet nepastebejau, kad butu nukrype nuo oem kazkokiais siulymais patobulinti._heyy wrote:kadangi "ant smugio" neradau savo tepaluoto ir mintinai ismokto haynes manualo, tai paziurejau kawasaki part liste.
ten tas skardeles tiesiog vadina pad spring ir viena tokia mizerna pad stopper.
butinai susirasiu hayneso manuala ir paziuresiu ka siulo su jom daryt jie.
?
cross cojones PC
pacituosiu viena interneto klasika: jeigu galima daugiau uz tiek pat - kodel gi ne?Username wrote:As manau tokius visokius "detaliu salinimus" gali darytis Haga, Pedrosa arba MakGinesas. A mindaugui tas itakos turbut esmines netures? Nes kartais "geresnis ausinimas" gali buti geresnis kokia bet 0.001%
Peace ДА!
Atidziai perskaityti zodzius "uz tiek pat".Yvl wrote:pacituosiu viena interneto klasika: jeigu galima daugiau uz tiek pat - kodel gi ne?Username wrote:As manau tokius visokius "detaliu salinimus" gali darytis Haga, Pedrosa arba MakGinesas. A mindaugui tas itakos turbut esmines netures? Nes kartais "geresnis ausinimas" gali buti geresnis kokia bet 0.001%
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
del "shalinimu"
rasau maximaliai padrobnai
atidziai pasinagrinejus, galima pastebeti infa, kad vesrah kaladziu butent ta dalis, kuri remiais i suporto stumokliukus yra padengta storu kazkokios medziagos sluoksniu.
ta kur nesiremia- nepadengta.
speju, kad nevisai shiaip sau.
dabar jei as ta pagerinta medziaga uzdengsiu gamyklinem skardelem, ar neprapuls vesrah pastangos pagerinti kaladeles silumos atidavima suportam?
taip pat pastebiu, kad minimos kalades yra pilnai reisingines ir gali buti, kad gamintojas nemano, kad bus dedamos oem skardeles i resingini baika (cia jei kils mintis, kad visi aftermarketo gamintojai butinai seka, ka mocui gamykloje uzdejo)
ar man pavyko ishsishkinti mano motyvus / klausima del skardeliu?
ne 0.001sec.ratas mane jaudina
rasau maximaliai padrobnai
atidziai pasinagrinejus, galima pastebeti infa, kad vesrah kaladziu butent ta dalis, kuri remiais i suporto stumokliukus yra padengta storu kazkokios medziagos sluoksniu.
ta kur nesiremia- nepadengta.
speju, kad nevisai shiaip sau.
dabar jei as ta pagerinta medziaga uzdengsiu gamyklinem skardelem, ar neprapuls vesrah pastangos pagerinti kaladeles silumos atidavima suportam?
taip pat pastebiu, kad minimos kalades yra pilnai reisingines ir gali buti, kad gamintojas nemano, kad bus dedamos oem skardeles i resingini baika (cia jei kils mintis, kad visi aftermarketo gamintojai butinai seka, ka mocui gamykloje uzdejo)
ar man pavyko ishsishkinti mano motyvus / klausima del skardeliu?
ne 0.001sec.ratas mane jaudina
cross cojones PC
o tai vesrah ka tokiu klausimu sako? 
visada gi smagu parasyti kokiam mazam gamintojui, kad esi jo top line produktu pirkejas labai rimtai ziurintis i reikala
edit, jei idomu, turiu vesracho vadovo vizitke su visais kontaktais, tai galetum jam asmeniskai parasyt ir pasidziaugt vesraho produktu kokIbe
visada gi smagu parasyti kokiam mazam gamintojui, kad esi jo top line produktu pirkejas labai rimtai ziurintis i reikala
edit, jei idomu, turiu vesracho vadovo vizitke su visais kontaktais, tai galetum jam asmeniskai parasyt ir pasidziaugt vesraho produktu kokIbe
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
turiu as tuos kontaktus taip pat._heyy wrote:o tai vesrah ka tokiu klausimu sako?
vesraho vadovams ne tai, kad nusishvilpt i atskira vartotoja, bet aplamai i visa europa
jiegi normalaus atstovo europoje neturi aplamai
bet customer support'a patrukdysime
cross cojones PC
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
uztai, kad sportam gamina a.hrc, b.vesrah. kaip atskira kategorija turtingiems paveldetojams - brembo.Arvis wrote:Beja...traktoriam amerikonai drocina ant lyndall kaladeliu....wtf o kodel sportam negamina ?
o daugiau nieko nereikia. beje, infa nutekejo taip pat is amerikonu.
pagyvensim-pamatysim
o tai des per shona cerequestas su lucaso kaladem uz 50lt apiem suportam ir teks tema rakinti
cross cojones PC
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris