o ir grigiskese seniai buvau, bet ziuriu reik varyt butinai su vIrais prasmaugt, tik skaitau galetu tas tiesiasias pawhoopsinti, nes dabar tai ne darbas o kruizinimas gaunas shkes
Varžybos MOTOSHOP taurei laimėti
lipdukai super, uz tai pliusas, tik patarimas taupyt $ ir nevaryt lidasu ant tos beprotiskai brangios premium pleveles. siuo atveju ji neduod jokio skirtumo.
o ir grigiskese seniai buvau, bet ziuriu reik varyt butinai su vIrais prasmaugt, tik skaitau galetu tas tiesiasias pawhoopsinti, nes dabar tai ne darbas o kruizinimas gaunas shkes
poilsis_heyy wrote: o ir grigiskese seniai buvau, bet ziuriu reik varyt butinai su vIrais prasmaugt, tik skaitau galetu tas tiesiasias pawhoopsinti, nes dabar tai ne darbas o kruizinimas gaunas shkes
ten kalatoja kak nado.
an tiesiosios pozniakas pamenu kai pisa tai ziurint pampersas pildosi.
o ivertinant gale jos tramblyna
ameboms kazkodel gazas pac nusimeta.
less teeth, more tits.
ne nu tai aisku, kad atchujarint pilnu gazu i stala yra lygis, o bet taciau ar as nesakiau, kad pas mane prie namu tiesdami vandentieki/kanalizacija, man daro FIM reikalavimus atitinkancia enduro/motokroso/endurokcoro/ralio/erzbergo/rodeo trasa? tai vat prisiziurejau jutubej visokiu filmuku ir multiku kokiose trasose smaugia Vyrai, ir dabar kaip eGzpertas turiu teise trasas reitinguoti septynbaleje zvaigzduciu sistemoje
ir sakau be whoopsu grigiskems ner ateities
ir sakau be whoopsu grigiskems ner ateities
E, velniai, tai si sestadieni, geguzes 16, galesit smaugt Kyviskese!
Neatlaike nervai del apleistu Kyviskiu... Trasa afigena, tik apleista buvo. Tai va, ateinancia savaite jaja sutvarkom, bus kur vazinet.
Info apie gonkes visur sudeta.
P.S. Jei vaziuosit, kaip bobos, vakare reikes kam nors guostis/ teisintis. Tam reikalui, kad maziau zmoniu vargtu klausydamiesi to blogio, KOJOTES savo bare sutiko visus priimt. Galesit pasakot kaip ka skaudejo ar mocas staiga pasigadino...
Neatlaike nervai del apleistu Kyviskiu... Trasa afigena, tik apleista buvo. Tai va, ateinancia savaite jaja sutvarkom, bus kur vazinet.
Info apie gonkes visur sudeta.
P.S. Jei vaziuosit, kaip bobos, vakare reikes kam nors guostis/ teisintis. Tam reikalui, kad maziau zmoniu vargtu klausydamiesi to blogio, KOJOTES savo bare sutiko visus priimt. Galesit pasakot kaip ka skaudejo ar mocas staiga pasigadino...
Last edited by Mad Quad on 17 May 2009, 11:03, edited 1 time in total.
uggnius
Briedzis kaip nenormalus fotkino be sustojimo: http://picasaweb.google.com/Mantas.Smel ... as20090516#
uggnius