Rashyd wrote:Motociklinis tinka, jeigu viena puse atvira, pas mane yra toks kur is dvieju puse verziasi - tukdo zvaigzde ir netinka.
Jei turi, tai ksaitau skolink - grandines sujungelai ir zvagratis tavo!
O tai i silikata varysi ar nena?
taineblia.
protokolosim kai berrgas kris po varnos dalgeliu.
iranki prigrebsiu. nebus nebus sujungeju
kazkada turejau pora sujungeju. dabar net nezinau ar turiu.
?
dviratini gali nusipirkti nepatingejes nunesti subines iki kirtimu dviraciu-motociklu parduotuves.
mindaugasa vol.2 wrote:kazkada turejau pora sujungeju. dabar net nezinau ar turiu.
?
dviratini gali nusipirkti nepatingejes nunesti subines iki kirtimu dviraciu-motociklu parduotuves.
na, oziai tai del to kad jei mane neshioja.. o jei butu gaidziai, tada reiktu susimastyti....
beje bendram isilavinimui prasau pastudijuoti vakaro skaitinius http://wapedia.mobi/lt/Kal%C4%97jimo_kastos
O siaip perrinkiteit patiko. uzskaitau. Durniausia nepastebeti pagedusios smulkmenos ir uzsaisu laukti savaite ar pan...
_heyy wrote:man toks klausimas pasistojo, ka tu su tais mocais darai, kad anie praeje pro tavo rankas tampa ozkom/oziais?
Rashyd wrote:Nu ka, ant kaledu uzsivede ir ozys. Vibravimo del ismto balancyro baisaus nepastebejau. Traska taip pat bergiskai, ar valina - nzn - apkatke...
+2
otiatai nepamenu,
bet susidaro ispudis kad balancyras buvo isimtas del financiniu pagrindu..?
be abejo financiniu pagrindu. Uzsakyti nauja ~100Eur. Naudoti sena - rizika, kad pabirs guoliai. Guoliai atskirai neeina, reik pirkti didenius ir tekinti, kas yr shudeliavimas. Vienzo daukg pisnios. O bergoforume vystoma ideja, kad nx to balancyro reik. Tipo vartotojai skundziasi vibraciaj padidejusia.. bbs te ne vibracija. Beje varna TC450 nuo TE 450 irgi skiriasi tuo kad ten nera balancyro - ir ka - geriau valyt... Balancyro neesant greiciau apsukos renkasi.. skaitau...
tckd wrote:
Rashyd wrote:Nu ka, ant kaledu uzsivede ir ozys. Vibravimo del ismto balancyro baisaus nepastebejau. Traska taip pat bergiskai, ar valina - nzn - apkatke...
+2
otiatai nepamenu,
bet susidaro ispudis kad balancyras buvo isimtas del financiniu pagrindu..?