Ieskau keletos daliu savo karvei. TDM 850
Reik kad viska butu galima nusipirkt uz Lietuviskus pinigus.
1. Su salyga kad mano duslintuvas nubrozdintas ir leidzia duma pro sona, beto jis ten kazkoks free air ( kai prasmaugiu pro savo kaima tai net patys ramiausi sunys kaukt pradeda.) Tai man reik un Lietuvos susirasti duslintuva. Salyga nr. 2 Kadangi pas mane padarytas tiurlingas ir is sistemos 2-1-2, padaryta 2-1. Man reikia triubos kuri garsei nerektu ir padoriai atrodytu, bei butu pritaikyta mano klerkalui. Uzsi... ieskot.
2. Salyga. Turiu Givi krepsiu laikikli toki nebloga tai reik ir givi krepsio arba dar geriau visu triju. Kas ant lietuvos parduoda sita branda? irgy uzsi.... ieskot.
3. Visus kitus atsakymus radau moto kioskeliu skyriuje (zvaigzdes voztuvu pareguliavimas ir t.t.)
jei pigiai tai skaitau ebayjus tavo draugas bus. jei amzius ir isitikinimai neleidzia pirkti internetu, nes visur apgaus, tadu belieka uz brangiai pirkt naujus daigtus.
o dezei tai skaitau ieskok deziu komplekto uz normalia kaina ir tas naujas laikiklis kapeikas priedo kainuos, nei kad is kazkur knist deziu komplekta tavo turimam laikikliui.
Ar as ne aiskiai issireiskiu ar kaip? Jei det orginalu duslintuva man reik pirkt ir "kelnes" Nes kai kazkoks idiotas dare tiurlinga nupjove kelniu gala ir dabar orginalas neina
duodu irgi minusa. tu tdm'u ant lietuvos gal ant vienos rankos ir suskaiciuotum. tai kiek pagal tave shopu turi turet vietoj dusles jiem? o jei ir turetu uz gamintojo rekomenduojama mazmenine kaina, tai rektum kaip ner gyvenimo ant lt, nes antkainiai nezmoniski
Nu fsio prisireginau prie ebay sujungiau ebay su savo paypal.
Klausimas ar mano akaunatas ebay veiks visur? Ta prasme ebay.uk, ebay.de? ar kiekvienos salies ebay reik naujai registruotis?
Visur veiks. Viena bendra duombaze loginams yra, o listingams skirtinga. Jei ko nerandi .com - eini .de, .uk :}} retai kada ismeta international listingus apacioj, kai virsuj raso 0 results. :}
cia parasysiu: global.ebay.com ir rodo visus shopus siunciancius preke i Lietuva. nebereikia ziuret ar ten vokiskam jebejui gal ira ar angliskam, o gal amerikanskam. nu.
EDIT: PS kad juzefas neturetu prie ko prisipist, tai ne i Lietuva, bet ten kur sedi, ty pagal IP musiet.
wundis wrote:cia parasysiu: global.ebay.com ir rodo visus shopus siunciancius preke i Lietuva. nebereikia ziuret ar ten vokiskam jebejui gal ira ar angliskam, o gal amerikanskam. nu.
EDIT: PS kad juzefas neturetu prie ko prisipist, tai ne i Lietuva, bet ten kur sedi, ty pagal IP musiet.
bet tada gali pasiloxint ir nepajamt daigto kurio pirminis siuntimas i lt nenurodytas, o pasnekinus seleri jis sutinka parsiust
jo, ir pasilochini su tuo globaliu ebajum. :]] Ypac retenybiu ieskodamas. RAsai kiekvienam ir klausi kiek shippingas. O tie atraso UK ONLY, arba states only.