Kažką jūs čia į pievą varot Kiek man teko susidurt su moterų dietom, tai 90% atvejų papilnėjimas ar svorio numetimas pirmiausia ant "jų" ir matosi. Taip kad procentaliai sumažėt nelabai galėjo, jei mergaitė papilnėjo
efk0nas wrote:Kažką jūs čia į pievą varot Kiek man teko susidurt su moterų dietom, tai 90% atvejų papilnėjimas ar svorio numetimas pirmiausia ant "jų" ir matosi. Taip kad procentaliai sumažėt nelabai galėjo, jei mergaitė papilnėjo
P.S. Kodėl man nejauku tai aptarinėt?
Gerai imkim kad papai (toliau vadinsime "jie") užėmė 50 % žmogaus vieneto.
Lkusi dalis šikna ir kitos žmogaus dalys.
Tai kai užauga šikna ir kitos dalys o "jie" lieka tokie patys tai ir gaunasi kad "jie" jau tik 30-20 % o visa kita pššš.
efk0nas wrote:Kažką jūs čia į pievą varot Kiek man teko susidurt su moterų dietom, tai 90% atvejų papilnėjimas ar svorio numetimas pirmiausia ant "jų" ir matosi. Taip kad procentaliai sumažėt nelabai galėjo, jei mergaitė papilnėjo
P.S. Kodėl man nejauku tai aptarinėt?
Gerai imkim kad papai (toliau vadinsime "jie") užėmė 50 % žmogaus vieneto.
Lkusi dalis šikna ir kitos žmogaus dalys.
Tai kai užauga šikna ir kitos dalys o "jie" lieka tokie patys tai ir gaunasi kad "jie" jau tik 30-20 % o visa kita pššš.
Aš tau dar kartą aiškinu: kintantis moterų svoris tiesiogiai įtakoja ir JŲ dydį. Girdėjau čia kaip bendradarbės praitą savaitę dietas aptarinėjo, tai viena sako: numečiau 3 kilus, bet tai bernas skundžiasi, kad papai sumažėjo