dirtbiker wrote:
Acerbis ranku apsaugos be tvirtinimu (varztus i vaira su konusais surasiu, bet reiktu nusipirkti arba issitekinti tvirtinimus ant paties vairo). Kaina 50 Lt.
analogiskas sitam acerbiui polisporto komplektas su visais tvirtinimais 63 ltl
biznio negadinu
bet jei kam reiks laikikliu palikau moto4u nes man nebuvo reikalingi
Polisporto turiu du komplektus geltonu plastmasiu - abu sulauziau maziau nei per puse sezono. Is pradziu vienos puses, nusipirkau nauja. Tada kitos puses. Tada is dvieju sukomplektavau viena. Suluzo ir tas... Acerbis uzsidejau ir vargo nemaciau. Reklamos nedarau, bet jei kas pirks, parodysiu suluzusi Polisporta
kadangi Rashydas neturi prasmatnaus telefono su exifu ir negali nupasakot savo tech sprendimo (bent jau sako kad neprisimena (:paraolimpas: 'o baltarusiskus vitaminus vartojam?)), klausiu cia:
kaip tvirtinasi bergo stabdziu kojeles spyruokle (return spring brakepedal)? buvo uzdeta stopudofai negerai nes laisva buvo. sporto isaketom smegenim vakar nieko gero nesumasciau. atsakymus prasau pateikti su binarais, arba issamiu tech. aprasu.
jamu:
1. Krosinis skydelis. Siaip melynos spalvos, bet man prie bergo reikejo geltonos, tai uzklijuota geltona plevele. Kaina 25 Lt.
2. Sonines plastmases. Kaina 50 Lt.
3. Originalus Husaberg lipdukai dideli, tinka ant sakiu. Kaina 10 Lt.
eksperimentu ir smaugimo pagalba buvo isaiskinta, kad:
ta spyruokle dedasi islinkimo kampu ant pedalo, o ilgasis krastas eina palei rema. dedasi ana is tos puses kur grandine, palei verzle. naudojam loktaita, brutalia jega ir smegenis.
pirma karta buvau uzdejes ne is tos puses, rezultatas apgailetinas.
PS nesusipratima mano galvoje sukeles techninis sprendimas idomus tuo kad spyruokle kaip-o-tokia kabinasi tik vienu galu, kitas gi prispaudziamas verzle (net ne galas, o spyruokles vidurys!). kas cia per ? ekonomija? gaila buvo skyluciu prigreziot?