Aukstadvaris 2009
Aukstadvaris 2009
taigi uzvedu temele su aktualijomis
siais metais galioja tokia tvarka:
1 h - 500 LT
nera skirtumo vaziuoji 1, 2 ar 50
turekit raumeny
siais metais galioja tokia tvarka:
1 h - 500 LT
nera skirtumo vaziuoji 1, 2 ar 50
turekit raumeny
shivis neprieko
cia http://www.rotena.lt/ nuomotojo strategija
cia http://www.rotena.lt/ nuomotojo strategija
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
mano manymu shivis prie kainu pakelimo neturi nieko bendro, www.rotena.lt yra kartodromo savininke, LSMA(supermoto asociacija) salia kartodromo sukure kroso trasa, jei ja nores kazkas nuomotis - pinigai ne rotenai, o lsma eis, tad kainu pakelimas cia nesamoningas ir nemanau kad cia shivis prie kazko prisidejo, na cia bent kiek as zinau:)_heyy wrote:hehe, ivede shivis tvarka aukstadvaryje
manau taip atsistiko nes pamate valdzia kad bus ziedo c klase (regis) aukstadvaryje, supermoto renginiai, daugiau besitreniruojanciu aukstadvaryje, todel ir uzkele kainas, kai pamatys kad niekas nesirenka - nuleis
.
Atgaivinu tema.
Kazko nerami siela sia savaite, norisi smaugti ir manau ne man vienam.
Pateikiu pasiulyma smaugt Aukstadvaryje si sekmadieni. Visa valanda nuo pat 10val. ryto.
Ka jus i tai?
I tai reikia atsakyti "O taip, smaugsiu butinai (irasant savo varda)" arba "Ne, aciu, turiu kitu amebiniu uzsiemimu (galit likt anonimiski).
Zinant kartodromo kainu politika skaitau reik surinkti bent 10 piktuciu.
Piktuciu skaiciavimas bus vykdomas penktadieni po pietu.
Nepraziopsokit, ibo smaugti zada:
1. Inter
2.
Pateikiu pasiulyma smaugt Aukstadvaryje si sekmadieni. Visa valanda nuo pat 10val. ryto.
Ka jus i tai?
I tai reikia atsakyti "O taip, smaugsiu butinai (irasant savo varda)" arba "Ne, aciu, turiu kitu amebiniu uzsiemimu (galit likt anonimiski).
1. Inter
2.
...Forlanas...
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
beje, o atskirai snektelejus su rotena (nu nx pavadinimas su kvapeliu..), kad bus lekiama ne komerciniu laiku, kai kartingistai dar miega; gal pavyktu gryzti prie kainu, galiojusiu dar pries krize?inter wrote:Atgaivinu tema.
Ka jus i tai?
1. Inter
2. Anonimas
cross cojones PC