Bendras
veikiaRashyd wrote:as tam reikalui nusipirkau platmasini mazdzio santechninio gala senukuose, perpjausiu pusiau ir bandysiu panaudot..
Ziune wrote:Techninius voprosas - gal kas turit paskolinti instraju priekiniu shakiu riebokshliams uzkalt, sealdriveriuskaisaka?
aciu
isbandyta ypac tabulai ant WP 48 sakiu
aha, jau pasidariaw.
sekanciai buvo:
ish shumio pasiskolinau originalu daigta, kuris manishkem netiko. milimetriuka per didelis ishorinis diametras.
tada emiausi kalegu patartas pjauti kondesacinio katilo kaminelio plastikini vamzdi (diametras pasirode padabnas..).
So, pradzia padarEw su tOm originalu, ir DAmushdavau su tuomi plastmasinium daigtu.
Gavosi.
Nors man nelabai patiko....
nepatiko, bo tas plastmasinis didziaja dali smugio atiduodavo i riebokshlio darbini sijoneli, o ne i korpusa, kaip kad numatyta originaliam daigte.....
jei neleistepaleco, shkia good
jei leis agituosiu susimesti ir nusipirkti tuos sh bendram techniniam ukiui, laikyti galima butu pas DJ..... (niekas niekada negautu...)
sekanciai buvo:
ish shumio pasiskolinau originalu daigta, kuris manishkem netiko. milimetriuka per didelis ishorinis diametras.
tada emiausi kalegu patartas pjauti kondesacinio katilo kaminelio plastikini vamzdi (diametras pasirode padabnas..).
So, pradzia padarEw su tOm originalu, ir DAmushdavau su tuomi plastmasinium daigtu.
Gavosi.
Nors man nelabai patiko....
nepatiko, bo tas plastmasinis didziaja dali smugio atiduodavo i riebokshlio darbini sijoneli, o ne i korpusa, kaip kad numatyta originaliam daigte.....
jei neleistepaleco, shkia good
jei leis agituosiu susimesti ir nusipirkti tuos sh bendram techniniam ukiui, laikyti galima butu pas DJ..... (niekas niekada negautu...)
ARBEIT MACHT FREI
as jamiau kanalizacini vanBzdukaZiune wrote: Nors man nelabai patiko....
ir salnyka kaliau ta vieta kur jis isplateja, t.y. kur jungiasi su teveliu (suprask jamiau mamkos gala)
kas nesupranta tas galas imituoja Y raide
supratotkanors?
Last edited by storms on 13 May 2009, 10:32, edited 1 time in total.
As supratau, deduosi pliusa...
storms wrote:as jamiau kanalizacini vaBzdukaZiune wrote: Nors man nelabai patiko....
ir salnyka kaliau ta vieta kur jis isplateja, t.y. kur jungiasi su teveliu (suprask jamiau mamkos gala)
kas nesupranta tas galas imituoja Y raide
supratotkanors?
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris