Ninzės darbščiųjų rankų būrelis!

Motociklų konstrukcijos klausimai, remontas
efk0nas
Slaideriu naikintojas

Post by efk0nas »

sai wrote:tai matau ne veltui paminejau tikejima. matalinimo lygis ir mechanika turi mazai bendra. pagarba cibirkai, kad sugebejo kaune stabuko/motoikonos statusa susikurt. su cibirka man neteko bendraut,bet zinau saro matalinima ir jo moto tech.stovio peripetijas. tiesiog geram sokejui moco stovis pochui (jeigu tik uztenka savam rezultatui pasiekt, o rezervai nemazi pas superbaikus). o uz akla tikejima noreciau atvirai paskatinti minusu (net jei pas kawas ir nera kompas toks protingas, kad imtusi priemoniu matydamas isminta sankaba). suabejoti verta daznai :)
Šitos ilgos litanijos pabaigoj norėčiau pastebėti, kad Julius toli gražu ne pats savo motociklą prižiūrėjo (plačiau turbūt papasakotų Vito), bet ką aš čia su visažiniais specais ginčysiuos :prayer:

Jei galima, grįžtam prie teminių klausimų. Ačiū.
Teorinio raidinimo būrelio pirmininkas
Username
Dievas

Post by Username »

sai skaito mano mintis :)
Image
mindaugasa vol.2
Dievo treneris

Post by mindaugasa vol.2 »

pas hondas tai sankabos padetis (jungtis) nedaro itakos. taip pat biski pergyvenau, kai norejau mesti visa kaires puses jungikliu bloka, bet pasirode, kad nereikia pergyventi, be to ir bloka paskum palikau vietoje.
efkunai, pala
tai pasiimant moca viskas veike
o dabar, kazka padarius nebeveikia?
tai dek cia is eiles, kur nagus kisai ir tiek
?
sparaitas ten dirba karterio alsuokliu, o gal ir benzo bako persipylimas i ji nuvesta. gaudytuvas.
vienok nelietuviskas brand'as
:(
cross cojones PC
efk0nas
Slaideriu naikintojas

Post by efk0nas »

Mindaugai, ačiū už komentarus. Pasiimta buvo racing-ready versija, aš čia dabar pats bandau rinkt tokią tarpinę "made by efk0nas" konfigūraciją, kad tiktų ir moterai pavežt, ir gatvėj pavažiuot, ir Kačergoj subelst labai neskaudėtų (tuk tuk tuk, tpfu tpfu tpfu).

Tai vat galą originalų surinkau (sudėjau viską, išskyrus originalų snarglį), kelmą į vietą prisukau, ale posūkiai ir stabdžio lempa neveikia :( tai dabar bandau internete paguodos ieškot :pazors:
mindaugasa vol.2
Dievo treneris

siaip tai ir pas mane visai nesenai buvo, butent stabdis (gabaritas veikia) ir posukiai neveike. pasirodo jie ant vieno saugiklio pakabinti ir anas nusproges.
bet rasei, kad saugikli tikrinai, hmmm..

edit, sakei, kad tik galinius posukius uzmetei? galiniai posukiai ir stabdis gale be abejo...
o priekiniius posukius pasitikrinti gali? rele posukiu tiksi? ten gale viskas atskiromis jungtimis ar viena didele viskam?
cross cojones PC
efk0nas
Slaideriu naikintojas

Post by efk0nas »

Jei gerai pažiūrėjau, posūkiams pas mane atskiras saugiklis ir jis tikrai sveikas.

Galui fyškės 4: po vieną posūkiams, atskira galinei lempai ir atskira numerio apšvietimui.

Fyntą su priekiniais posūkiais pabandysiu ryt, bo tingiu n-tajį kartą šiandien pėdint iki garažo :la:
stafas
125cc tarp koju

Post by stafas »

Pas mane ant kawos galiniai posukiai neveike, kol priekiniu neprijungiau.
Dėjau, dedu ir dėsiu visas pastangas ant Jūsų problemos...
Vito
Pastovus ganerio lankytojas

Post by Vito »

Spraito buteliukas vaidina auðinimo skysèio iðsiplëtimo bakelio rolæ. Kadangi dedant slaiderius vienas jø græþtusi kiaurai per originalø.
efk0nas
Slaideriu naikintojas

Post by efk0nas »

Kadangi sunervinot su savo prielaidom, nepatingėjau dar du kartus suvaikščiot iki garažo (pirmąkart nuėjęs supratau, kad nepasiėmiau raktų nuo motociklo :lolol:), išsipakuot ir pajungt priekinius posūkius. Rezultatą gavau labai keistą: nepriklausomai nuo mygtuko maigymo, visąlaik nemirksėdamas dega priekinis kairys posūkis, visi kiti - be gyvybės ženklų. WTF? :-k
mindaugasa vol.2
Dievo treneris

trumpina posukio laidas/kontaktas/reles kontaktas kazkur. mano versija. turejau tokia beda, tik su subaru, hehehe. pasirodo buvo farkopo fishkeje uzsitrumpine
cross cojones PC
efk0nas
Slaideriu naikintojas

Post by efk0nas »

Ką gi.. Atrodo, teks atsiprašyt sai :prayer:

Kuo toliau, tuo labiau pastebiu keistas tendencijas motociklo išrinkime.. Pvz., gal gali man durnam kas nors paaiškint, nafig reikėjo nuiiminėt tą antros sėdynės fiksavimo mechanizmą (nu garantuoju, kad niekam jis ten netrukdė, o svėrė gal 50g) arba kam reikėjo nusukt fiškės pajungimo kojytes nuo stabdžio rankenos kelmo? Nu niekaip nesuprantu ](*,)
Last edited by efk0nas on 04 May 2009, 16:00, edited 1 time in total.
gintaras13
Ganerio lankytojas

Post by gintaras13 »

Tai plia gi SVORIS MAZEJA su kiekvienu gramu. Zinant kokia arsi konkurencija motosporte ir kokie dideli pingai verda :D imamasi visu imanomu priemoniu moco svoriui mazinti (tik idomu kaip po to gaunas su privalomu moto ir lenktyninko svoriu? o gal ant LT tai neprivaloma)
efk0nas
Slaideriu naikintojas

Post by efk0nas »

mindaugasa vol.2 wrote:trumpina posukio laidas/kontaktas/reles kontaktas kazkur. mano versija. turejau tokia beda, tik su subaru, hehehe. pasirodo buvo farkopo fishkeje uzsitrumpine
Kaip ir buvo galima tikėtis iš tokio "elektriko" kaip aš :pazors:, vienintelį švietusį posūkį įjungiau į netinkamą fyškę (gal pažibinčių?). Suradus atitinkamos spalvos ir formos fyškę, sėkmingai negyvi visi 4 posūkiai :wav:

Ieškom relės?
El Traxo
Rossis jam tarnauja

Post by El Traxo »

ieškok, ieškok.
Sekant pasakojimą pradedu įtart, kad ir relės nėra (-20gr kaip ne kaip) Na, geriausiu atveju atjungta :-#

p.s. Userneimas priima statymus? Gal jau reiktų? :)
How does you do?
efk0nas
Slaideriu naikintojas

Post by efk0nas »

Dieninio pasivaikščiojimo į garažą metu padaryta:

1. Nuimti visi racing plastikai. Pasinervinimui trumpam uždėtas originalus snukis su originaliom lempom, pažiūrėta, kaip viskas gražiai veikia irgi šviečia. Tikrai buvau posūkį įjungęs į pažibinčių jungtį.

2. Pakeltas bakas. Išsigandau, kaip ten viskas po apačia tanku ir baisu, ir nuleidau atgal :pazors:

3. Relės neradau (kadangi nežinau, kaip ji turi atrodyt, turbūt nieko keisto? :-k ). Vietoj jos radau nukirptus kojelės atlenkimo daviklio laidus. Juos atizoliavus ir atskyrus, ant spydiko vis tiek neužsidegė atlenktos kojelės lemputė. WTF? Dar po sėdyne radau porą tokių keistų niekur nepajungtų daiktų. Kas tai galėtų būti?

Image

4. Pakeičiau sulūžusį spydiko tvirtinimo rėmelį į naują ir gražų. Labai savim didžiuojuosi :wav:

5. Apsidairęs ir pamatęs, kad baigiu visą garažą primėtyt izoliacijos skiautėm, įrankiais ir visokiais kitais linksmais dalykais, išėjau namo.
Post Reply