Dzūkija 2009
- Dzuku_Briedzis
- Raudondvario karjero siaubas
Ezio postas apie ivyki:
--------------------------
galvojau rasyt ar ne cia, bet pamaniau, kad tai gal kam pades... (Nebent istrins spaudos tarnyba)
Sitas raliukas, man leido galutinai apsiprest, kad nebenoriu dalyvauti panasiose varzybose ir siai dienai manau,kad man pakaks.
kas nezino tas suzinos, mano komados narys (Darius-Karas) susidure su automobiliu. pasekmes ? kvailai skamba, bet pasiseke, tik kaire koja per blauzda sutrupinta, reabilitacija 12 men, bet kai pagalvoji kas galejo atsitikti... gal tikrai pasiseke.
trumpai:
miskelio keliuku lekiant neisvengiamai kerti kitus keliukus, tuos keliukus pamatai dazniausiai per velai, kai jau nei stabdyti nei ka daryt, nes jie miske, kai viskas suzaliave nematomi, tai tik pasizvalgai jau skrisdamas per ta keliuka ir pasidziaugi ka nebuvo masinos.
tai va, per veina toki keliuka lekiant, tik ikirtes i kelia pamatau, parvaro is desines, automatiskai ranka i virsu, ir atsisukes ziuriu, kaip kolega tik speja pasiziuret i kaire ir bammm... jau skrenda per masinos stoga. O jis vaziavo tik kokius 10 metru uz manes.
vienzo dakniso tas beprasmis kilometru sukimas, nematau jokios prasmes !!!
--------------------------
galvojau rasyt ar ne cia, bet pamaniau, kad tai gal kam pades... (Nebent istrins spaudos tarnyba)
Sitas raliukas, man leido galutinai apsiprest, kad nebenoriu dalyvauti panasiose varzybose ir siai dienai manau,kad man pakaks.
kas nezino tas suzinos, mano komados narys (Darius-Karas) susidure su automobiliu. pasekmes ? kvailai skamba, bet pasiseke, tik kaire koja per blauzda sutrupinta, reabilitacija 12 men, bet kai pagalvoji kas galejo atsitikti... gal tikrai pasiseke.
trumpai:
miskelio keliuku lekiant neisvengiamai kerti kitus keliukus, tuos keliukus pamatai dazniausiai per velai, kai jau nei stabdyti nei ka daryt, nes jie miske, kai viskas suzaliave nematomi, tai tik pasizvalgai jau skrisdamas per ta keliuka ir pasidziaugi ka nebuvo masinos.
tai va, per veina toki keliuka lekiant, tik ikirtes i kelia pamatau, parvaro is desines, automatiskai ranka i virsu, ir atsisukes ziuriu, kaip kolega tik speja pasiziuret i kaire ir bammm... jau skrenda per masinos stoga. O jis vaziavo tik kokius 10 metru uz manes.
vienzo dakniso tas beprasmis kilometru sukimas, nematau jokios prasmes !!!
Dzūkų tankai nerūdija!
- gintaras13
- Ganerio lankytojas
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
aciu tau pirmininke uz Tikra zodi.mindaugasa vol.2 wrote:tegu tik sveiksta ir reabilituojasi, kad nelikto kokiu gedimu!
o keliuku visu gi neatitvers + briedziu, kurie taip pat gali isbegti bet kada, neisvengs+ dar milijonas priezasciu sugesti paciam ir technikai
rizikingas sportas ir tiek
visks bus gerai
less teeth, more tits.
aktuble... ner slykstesnio devaiso (naudojimo prasme) uzh Ilizarovo aparata...storms wrote:snekejau su darkia (ktm pagaves hyundaju)
atviras blauzdos luzis
uzdejio laikiklius ir dabar bandys atstatyt kojyte
itvariuka nesios apie 3men
sezonas baigesi
jau geriau cvekai viduj
Peace ДА!
tai pasirodo grozedamiesi gamta, valgydami liadus ir neziuredami i laikrodi pavelom 7 minutes i laiko norma
ir su salyga kad as megavausi antru greicio ruozu uzemem garbingha 12 vieta tarp 17 gardu
dziugina kad 1 greicio ruoze softai galima sakyti nelenke
ir dar: tai enduro kroso trasa nuo musu skyresi kazkuo?? nes nesitiki kad vaziuodamas pirmu begiu galeciau ziune antiek aplenkt
ir su salyga kad as megavausi antru greicio ruozu uzemem garbingha 12 vieta tarp 17 gardu
dziugina kad 1 greicio ruoze softai galima sakyti nelenke
ir dar: tai enduro kroso trasa nuo musu skyresi kazkuo?? nes nesitiki kad vaziuodamas pirmu begiu galeciau ziune antiek aplenkt
less teeth, more tits.