labai informatyvus skelbimas - nei kainos, nei motociklo modelio, nieko. Na aisku is fotkes imanoma atskirt kad shadowas, bet manyciau tai ir tekste turetu buti pamineta
Nu Shadow. Kaina derybine (nezinau kiek tokie kainuoja nu, o sveikatos ieskot siandien kazkokiu kainu ir tuo labiau galvot kiek kainuoja taipogi ner). Jei ka reikia, tada galima derint.
Be to, manau tiktu ne tik Shadowui tas stiklas.
Ten, kur baigiasi nesėkmių ruožas, prasideda kapinių tvora…
Asmeniskai man vaziuojant per lietu tas stiklas naudos jokios neduoda. Bo ziuriu per stiklo virsu. Jei sedetu koks zmogas kokiu 170 cm tada gal padedu tas stiklas, bo galva zemai butu. Dabar jis man nereikalingas, tik reik prisiruost eit i garaza varztu atsisukinet ir nusiimt velniop ji.
Nu nematau pliusu, kad yra stiklas nu. Gal nepratus, bo pirma kart su stiklu vazinet pradejau. Bet nu man kazkaip anas nepatinka ir tiek.
Pripratimas antras prigimimas ane?
Eziuk po miesta nesivazineju, nes aplink miestu ner
Jau pravaziavau apie tukstanti su juo po isigijimo. Ir per lietu ir per saule, ir per ruka, ir siaip visokiu oru (man iki darbo i viena puse 35 km, o jei po darbo i parde, tai dar 20 km dasideda). O ir siaip isvaziuojam kur toliau laikas nuo laiko. Ir padariau isvadas, kad tas stiklas nelabai macyja.
Nu dar paziuresim nebent kai nusiimsiu ar bus koks skirtumas kaip Kryzius sake. Jei nebus, tada net nedesiu as jo atgal. O jei labai didelis skirtumas bus, tada viesai parasysiu cia, kad eziukas ir kryzius buvo teisus
Shadow wrote:Eziuk po miesta nesivazineju, nes aplink miestu ner
Jau pravaziavau apie tukstanti su juo po isigijimo. Ir per lietu ir per saule, ir per ruka, ir siaip visokiu oru (man iki darbo i viena puse 35 km, o jei po darbo i parde, tai dar 20 km dasideda). O ir siaip isvaziuojam kur toliau laikas nuo laiko. Ir padariau isvadas, kad tas stiklas nelabai macyja.
Nu dar paziuresim nebent kai nusiimsiu ar bus koks skirtumas kaip Kryzius sake. Jei nebus, tada net nedesiu as jo atgal. O jei labai didelis skirtumas bus, tada viesai parasysiu cia, kad eziukas ir kryzius buvo teisus
Nu tokie atstumai aisq px... galima ir su bzytva ant 200 be spoleriu vazinet...
Užrašas ant Mindaugo tilto: Wilno nasze.
Ir vietinių gyventojų atsakymas: Хуй вам!!!
Tokie tai aisku.
Praeita savaitgali movem iki braliuku, prasivazinejimui. 300 km pusdieniui. Nepajutau stiklo gerio.
Kiekviena diena nu nelegsi po puse tukstancio nu.
Shadow wrote:Tokie tai aisku.
Praeita savaitgali movem iki braliuku, prasivazinejimui. 300 km pusdieniui. Nepajutau stiklo gerio.
Kiekviena diena nu nelegsi po puse tukstancio nu.
O kokiais greiciais vazineji?
Užrašas ant Mindaugo tilto: Wilno nasze.
Ir vietinių gyventojų atsakymas: Хуй вам!!!