MOTO DEVYNIOS 2009

Motofrakcijos Enduro skyrius
zil130
Recpeta

Post by zil130 »

Ir po akreditacijos krisi :drinkers:
Dzuku_Briedzis
Raudondvario karjero siaubas

Post by Dzuku_Briedzis »

zil130 wrote:Ir po akreditacijos krisi :drinkers:
Neatmetu tokios galimybes... :rock:
Dzūkų tankai nerūdija!
wundis

Post by wundis »

oy baikit terst tema abstinencijos kampelio snekomis.

klausiu i tema:

kas ruosiasi dalyvauti sitame ambicingame projekte? ka? :pazors:

tyla suprasiu kaip amebizmo apraiskas ir tuojaus pulsiu deliot minusu!
+2/-14
Rashyd
Slaideriu naikintojas

Post by Rashyd »

tavo bergas to neatlaikytu - dekis minusa sau!
:^o
wundis wrote:oy baikit terst tema abstinencijos kampelio snekomis.

klausiu i tema:

kas ruosiasi dalyvauti sitame ambicingame projekte? ka? :pazors:

tyla suprasiu kaip amebizmo apraiskas ir tuojaus pulsiu deliot minusu!
wundis

Post by wundis »

Rikoðétu dedu minusà Rashydui (emoticojnas :meldþiasi:) uþ tai kad karksi. Atlaikys ar ne, èia jau mano (nû, ir komandos) bëdos. Smaugsi? Tavo bergas atlaikys? o stormso? o tu pats? o að? PAÞIÛRËSIM!
+2/-14
aida
50cc tarp koju

Post by aida »

susimuskit vIrai kiausais :surrender:
Šiame poste išsakyta autoriaus nuomonė dažniausiai nesutampa su skaitytojo nuomone.
Rashyd
Slaideriu naikintojas

Post by Rashyd »

cia buvo tau ispejimas, sulauzysi berga - paskui verksi per visus forumus ir bandysi skaipo bana pas mane nusiimti.. vienzo nuo bedos tave noriu apsaugot, jauna...
o as smaugsiu, bet zinosiu tik pries savaite, nes nezinai kas iki to suges (iki te galima ir numirt, ir prisikelt), jei atsitiktu, kad negalesiu smaugt, but gaila prarast babkes. jei pasirodys , kad visos vietos rezervuotos smaugimo - reiskia nesudzba, ir pasmaugsiu baudos apsmaugimu kokiam karjera extra.
O kolei kas dar nesugijus kanopa, kad atlaikytu kita raisciu pertempima, komandos nariui petys kol kas nelaiko, o trecias bergas paleistas gabalais.
:albino:
wundis wrote:Rikoðétu dedu minusà Rashydui (emoticojnas :meldþiasi:) uþ tai kad karksi. Atlaikys ar ne, èia jau mano (nû, ir komandos) bëdos. Smaugsi? Tavo bergas atlaikys? o stormso? o tu pats? o að? PAÞIÛRËSIM!
Ziune
Pastovus ganerio lankytojas

Post by Ziune »

Nu bet o taciau ketinimai teisingi =D>
Rashyd wrote:cia buvo tau ispejimas, sulauzysi berga - paskui verksi per visus forumus ir bandysi skaipo bana pas mane nusiimti.. vienzo nuo bedos tave noriu apsaugot, jauna...
o as smaugsiu, bet zinosiu tik pries savaite, nes nezinai kas iki to suges (iki te galima ir numirt, ir prisikelt), jei atsitiktu, kad negalesiu smaugt, but gaila prarast babkes. jei pasirodys , kad visos vietos rezervuotos smaugimo - reiskia nesudzba, ir pasmaugsiu baudos apsmaugimu kokiam karjera extra.
O kolei kas dar nesugijus kanopa, kad atlaikytu kita raisciu pertempima, komandos nariui petys kol kas nelaiko, o trecias bergas paleistas gabalais.
wundis wrote:Rikošétu dedu minusą Rashydui (emoticojnas :meldžiasi:) už tai kad karksi. Atlaikys ar ne, čia jau mano (nū, ir komandos) bėdos. Smaugsi? Tavo bergas atlaikys? o stormso? o tu pats? o aš? PAŽIŪRĖSIM!
ARBEIT MACHT FREI
wundis

Post by wundis »

Rashyd wrote:cia buvo tau ispejimas, sulauzysi berga - paskui verksi per visus forumus ir bandysi skaipo bana pas mane nusiimti.. vienzo nuo bedos tave noriu apsaugot, jauna...
Nu matai, teviskas rupestis yra zebai, bet tai kad bergas nebuvo isigytas tam kad garaze stovetu ... suges - tokia dalia. verksiu, dejuosiu ir taisysiu, o tu nuimsi bana skajpe ir kaulysiu patarimu. bo jau iki dabar esu pazenges toliau nei bet kada iki siol mechanikos srityje, ir kaip sviecia saule zengsiu dar toliau ...
o tai kas, r18 negrazins pinigelio jago kanselinsi komandine rezervacija? :duckie:
+2/-14
Rashyd
Slaideriu naikintojas

Post by Rashyd »

pikti liezuviai plaka, kad bus test raidas 9 val. sutikciau padalyvauti be atlIgio.
ziune?
Ziune

Post by Ziune »

Jou, rezgam tokis planelis....
reikia del datos nusprest.
cia info gal kiek daugiau ;)
http://www.r18.lt/forum/viewtopic.php?f ... 7380#p7380
Rashyd wrote:pikti liezuviai plaka, kad bus test raidas 9 val. sutikciau padalyvauti be atlIgio.
ziune?
ARBEIT MACHT FREI
Rashyd
Slaideriu naikintojas

Post by Rashyd »

davaj per jonines, vistiek vidury savaites laisvadienis. tik raudondvary galva gali susisukti 9 val. smaugiant ratelius po 1,5 min..
Ziune wrote:Jou, rezgam tokis planelis....
reikia del datos nusprest.
cia info gal kiek daugiau ;)
http://www.r18.lt/forum/viewtopic.php?f ... 7380#p7380
Rashyd wrote:pikti liezuviai plaka, kad bus test raidas 9 val. sutikciau padalyvauti be atlIgio.
ziune?
tckd
Dievas

Post by tckd »

Ziune wrote:Jou, rezgam tokis planelis....
smeliadvari 9h :suicide:
less teeth, more tits.
Ziune

Post by Ziune »

Siulykit kur geriau. sheip Smeliadvari te galima prailginti belenkiek.

Jonines gera mintis! Noretusi tai padaryti kuo greiciau. :rock:
ARBEIT MACHT FREI
_heyy
Aukstadvario dievas

Post by _heyy »

ten jei prapletus smeliadvaryje i kita puse kelio tarp medeliu pailginta trasa, tai skaitau butu afigienai. nes vien per vupsus smaugt tikrai neatlaikys mano amebiskas kunelis :oops:
Locked