MOTO DEVYNIOS 2009
- Dzuku_Briedzis
- Raudondvario karjero siaubas
cia buvo tau ispejimas, sulauzysi berga - paskui verksi per visus forumus ir bandysi skaipo bana pas mane nusiimti.. vienzo nuo bedos tave noriu apsaugot, jauna...
o as smaugsiu, bet zinosiu tik pries savaite, nes nezinai kas iki to suges (iki te galima ir numirt, ir prisikelt), jei atsitiktu, kad negalesiu smaugt, but gaila prarast babkes. jei pasirodys , kad visos vietos rezervuotos smaugimo - reiskia nesudzba, ir pasmaugsiu baudos apsmaugimu kokiam karjera extra.
O kolei kas dar nesugijus kanopa, kad atlaikytu kita raisciu pertempima, komandos nariui petys kol kas nelaiko, o trecias bergas paleistas gabalais.
o as smaugsiu, bet zinosiu tik pries savaite, nes nezinai kas iki to suges (iki te galima ir numirt, ir prisikelt), jei atsitiktu, kad negalesiu smaugt, but gaila prarast babkes. jei pasirodys , kad visos vietos rezervuotos smaugimo - reiskia nesudzba, ir pasmaugsiu baudos apsmaugimu kokiam karjera extra.
O kolei kas dar nesugijus kanopa, kad atlaikytu kita raisciu pertempima, komandos nariui petys kol kas nelaiko, o trecias bergas paleistas gabalais.
wundis wrote:Rikoðétu dedu minusà Rashydui (emoticojnas :meldþiasi:) uþ tai kad karksi. Atlaikys ar ne, èia jau mano (nû, ir komandos) bëdos. Smaugsi? Tavo bergas atlaikys? o stormso? o tu pats? o að? PAÞIÛRËSIM!
Nu bet o taciau ketinimai teisingi
Rashyd wrote:cia buvo tau ispejimas, sulauzysi berga - paskui verksi per visus forumus ir bandysi skaipo bana pas mane nusiimti.. vienzo nuo bedos tave noriu apsaugot, jauna...
![]()
wundis wrote:Rikošétu dedu minusą Rashydui (emoticojnas :meldžiasi:) už tai kad karksi. Atlaikys ar ne, čia jau mano (nū, ir komandos) bėdos. Smaugsi? Tavo bergas atlaikys? o stormso? o tu pats? o aš? PAŽIŪRĖSIM!
ARBEIT MACHT FREI
- wundis
- Raudondvario karjero siaubas
Nu matai, teviskas rupestis yra zebai, bet tai kad bergas nebuvo isigytas tam kad garaze stovetu ... suges - tokia dalia. verksiu, dejuosiu ir taisysiu, o tu nuimsi bana skajpe ir kaulysiu patarimu. bo jau iki dabar esu pazenges toliau nei bet kada iki siol mechanikos srityje, ir kaip sviecia saule zengsiu dar toliau ...Rashyd wrote:cia buvo tau ispejimas, sulauzysi berga - paskui verksi per visus forumus ir bandysi skaipo bana pas mane nusiimti.. vienzo nuo bedos tave noriu apsaugot, jauna...
![]()
o tai kas, r18 negrazins pinigelio jago kanselinsi komandine rezervacija?
+2/-14
Jou, rezgam tokis planelis....
reikia del datos nusprest.
cia info gal kiek daugiau ;)
http://www.r18.lt/forum/viewtopic.php?f ... 7380#p7380
Rashyd wrote:pikti liezuviai plaka, kad bus test raidas 9 val. sutikciau padalyvauti be atlIgio.
ziune?
ARBEIT MACHT FREI
davaj per jonines, vistiek vidury savaites laisvadienis. tik raudondvary galva gali susisukti 9 val. smaugiant ratelius po 1,5 min..
Ziune wrote:Jou, rezgam tokis planelis....
Rashyd wrote:pikti liezuviai plaka, kad bus test raidas 9 val. sutikciau padalyvauti be atlIgio.
ziune?