Honda XR650R kampelis
tu kada nors pabandyk mano barmaleju uzhkikint be dekompresoriaus.didzhej wrote:atsakymas apie maza rankenele kur klausei - ten dekompresorius. naudojimo ipatumai veliau, nes as realiai nesuvokiu kaip naudot. as kickinu ir man uzsiveda, viskas dzin! - sveikinimai isigijus daiGta!
jei pavyks, gipsa ant kojos gausi nemokamai.
tai dar nepardavei?gonzas wrote:tu kada nors pabandyk mano barmaleju uzhkikint be dekompresoriaus.didzhej wrote:atsakymas apie maza rankenele kur klausei - ten dekompresorius. naudojimo ipatumai veliau, nes as realiai nesuvokiu kaip naudot. as kickinu ir man uzsiveda, viskas dzin! - sveikinimai isigijus daiGta!
jei pavyks, gipsa ant kojos gausi nemokamai.
- El Traxo
- Rossis jam tarnauja
nepažįstu aš to draugoYvl wrote:kick.. kick.. wrummmm!!!
Škias grįžo namo pagaliau. Trumpas reviu:
Garaže apžiūrėjau ir ...nesusilaikiau - nulakiau Bukčių miškan. Su sąlyga, kad padangos asfaltinės, jaučiausi kaip karvė ant ledo. Susiradau smėliuko atkarpą ir davai tuda-siuda. Ant dribimo ribos, bo bbs žino kaip teisingai balansą valdyt ir t.t. (jaučiu, reiks eit į eduro pradinę
Sėdisi patogiai, pedalai, lapkės - viskas vietoj (Rashydui savaitę po pliusą - už įžvalgą ir pagalbą
Dabar apie minusus - junginėjant padsosą ant pilno ir ant pusės, apsukos nereaguoja. Išjungus padsosą mocas gesta. Bandžiau gazuojant išjungti padsosą - variklis pradeda dūsti/čiaudėti. WTF????
How does you do?
Reiketu paziuret ko turi karbe gero.El Traxo wrote: Dabar apie minusus - junginëjant padsosà ant pilno ir ant pusës, apsukos nereaguoja. Iðjungus padsosà mocas gesta. Bandþiau gazuojant iðjungti padsosà - variklis pradeda dûsti/èiaudëti. WTF????
Gal pvz. turi daug gero sudo!
O filtras kaip atrodo?
O kuro yra?
O kodel tau to padsoso reikia, uzvedei ir pizdujesh! pasildes. poto nesmaukai.
—
didzhej
didzhej
Nelabai isivaizduoju kaip be jos uzvest jei nera automatinio dekompresoriaus. Na nebent variklyje kanpresijos nebelabai yr.zil130 wrote:Dėl tepalo prie žvaigždės tai busi tckd draugas.
Dėl rankenikės tai gali užmiršti jei vedasi, va kai jau nebesives tada ir prireiks. Nors kai kas be jos ne žingsnio.
Добро пожаловать нахуй
neverk i foruma, cia tau ne unitazas. isvalyk meshla, tame tarpe is korbo ir filtro, pakeisk tepalus, tada kalbesim.
ryt kazkur smaugsim...
ryt kazkur smaugsim...
El Traxo wrote:ant laisvø be padsoso neveikia ABSOLIUÈIAI. no matter karstas ar saltasdidzhej wrote:O kodel tau to padsoso reikia, uzvedei ir pizdujesh! pasildes. poto nesmaukai.