Enduro@Night
Enduro@Night
Sveiki, kvieciu paziureti trumpa filmuka is ilgai brandintos, o yvykusios visishkai spontanishkai - pakatushkes nakty.
http://www.vimeo.com/5264489
Skanaus!
http://www.vimeo.com/5264489
Skanaus!
jaunasis artojas.
Ka jus ten nakti su merginom miskuose veiket niekas nezino... Rodoma mediziaga sufalsifikuota. 
edit: religinis-retorinis klausimas. kokio bb lyst su tais drambliais i pelkes ir kirtimus? pademonstruot kaip luzta plastmase, ir kaip imanoma tuos griozdus ant rankuciu pernest kur sirdis geidzia?
edit: religinis-retorinis klausimas. kokio bb lyst su tais drambliais i pelkes ir kirtimus? pademonstruot kaip luzta plastmase, ir kaip imanoma tuos griozdus ant rankuciu pernest kur sirdis geidzia?
Добро пожаловать нахуй
papliusuoju, kad suke rankena ir skubejo i prieki noredamas dramblius pafilmuotbakas wrote:aciu. ateity smengsiuos nenuvilt
p.s. policajus liuks, sake noretu endurint, bet sveikata nebeleidzia
Last edited by dunse on 22 Jun 2009, 21:24, edited 3 times in total.
tie drambliai, kurie labai klimpo, tai transalpas su britvinem padugnem....Renaz wrote:Ka jus ten nakti su merginom miskuose veiket niekas nezino... Rodoma mediziaga sufalsifikuota.
Inmesiu pakatuskiu aprasyma
Jei kam neindomu - prasom neskaityti.
Praeita treciadieni as pasiuliau Juliui ir dar vienam kvaistelejusiam (Bakui) pasivazinejima nakti miskuose. I mano pasiulyma buvo sureaguota gan teigiamai.
Tad - kaip tarem - taip padarem.
Isstartavome penktadieni 22val nuo plento baro

Planas - miskais ir bekelia pasiekti Ignalina (apie 160Km)
O tai bet taciau:
sugedo kolegos motociklas, remontui sugaisome bemaz valanda...
Kylant i statu smeleta kalna Emile (beje - vienintele soft enduro mergina) pasigavo ne vietoje pastatyma medi.
Pasekmes - sudauzyti priekiniai plastikai bei zibinto remelis (aciuDie - be jokiu traumu).
Vel remontai...

Vaziuojam toliau...
Nakties tamsoje pasirodo dzipistu palikti aptvarai nukreipiantys tiesiai i pragara!
Nusprendeme si karta dideliu purvo voniu nepriimineti, tad rade truputi "ramesni" pravaziavima sekmingai kirtome purvynus.
Perekuras...
Staiga Julius "prisimena", kad musu Pabradeje laukia palaikymo komanda su zosyskomis bei skysta duona.
Ilgai nelaukdami nurukstame (gal greiciau - nuriedame) link Pabrades.
Buvau maloniai nustebes palaikymo komandoje isvydes savo zmona :shock:
Paremontavome Transalpa ir ... nusprendeme listi miskan kepti zosyskas.
Nuvyke prie ezero pradejome kurti lauza, dalintis ispudziais, kepti zosyskas
Kai kurie, suprate muzikos esme, ir pasoko
Panaktipieciave supratome, kad iki Ignalinos nebenuvaziuosime, nes baigiasi naktis ir pradeda svisti, tad padekojome vienas kitam ir patraukeme link namu.

Namie buvau 6 val ryto.
Naktinis enduro - JEGA!

Aciu uz demesi.
Jei kam neindomu - prasom neskaityti.
Praeita treciadieni as pasiuliau Juliui ir dar vienam kvaistelejusiam (Bakui) pasivazinejima nakti miskuose. I mano pasiulyma buvo sureaguota gan teigiamai.
Tad - kaip tarem - taip padarem.
Isstartavome penktadieni 22val nuo plento baro

Planas - miskais ir bekelia pasiekti Ignalina (apie 160Km)
O tai bet taciau:
sugedo kolegos motociklas, remontui sugaisome bemaz valanda...
Kylant i statu smeleta kalna Emile (beje - vienintele soft enduro mergina) pasigavo ne vietoje pastatyma medi.
Pasekmes - sudauzyti priekiniai plastikai bei zibinto remelis (aciuDie - be jokiu traumu).
Vel remontai...

Vaziuojam toliau...
Nakties tamsoje pasirodo dzipistu palikti aptvarai nukreipiantys tiesiai i pragara!
Nusprendeme si karta dideliu purvo voniu nepriimineti, tad rade truputi "ramesni" pravaziavima sekmingai kirtome purvynus.
Perekuras...
Staiga Julius "prisimena", kad musu Pabradeje laukia palaikymo komanda su zosyskomis bei skysta duona.
Ilgai nelaukdami nurukstame (gal greiciau - nuriedame) link Pabrades.
Buvau maloniai nustebes palaikymo komandoje isvydes savo zmona :shock:
Paremontavome Transalpa ir ... nusprendeme listi miskan kepti zosyskas.
Nuvyke prie ezero pradejome kurti lauza, dalintis ispudziais, kepti zosyskas
Kai kurie, suprate muzikos esme, ir pasoko
Panaktipieciave supratome, kad iki Ignalinos nebenuvaziuosime, nes baigiasi naktis ir pradeda svisti, tad padekojome vienas kitam ir patraukeme link namu.

Namie buvau 6 val ryto.
Naktinis enduro - JEGA!
Aciu uz demesi.