didzhej wrote:Meile forumui, mes ne zodziais, o darbais rodome!!!
Gero Elgesio Pamokeles
- mindaugasa
- Raudondvario karjero siaubas
Narkotikai su Gero Elgesio Normom niekaip nesisieja!
prasau laikytis temos. nusizengusius be sodinimo ant Gedos Stulpo ipareigosime savaite laiko kasdien parasyti po Gero Elgesio Taisykle!
Taisykle Nr2: ivaziuodami i kamshti uzlenkite savo motociklo veidrodelius, kad sprausdamies neapgadintumet automobiliu veidrodeliu, bo po to gali tekti apgadinti nepatenkinto vairuotojo veidrodeli. o tai gaishina eismo dalyvius!
prasau laikytis temos. nusizengusius be sodinimo ant Gedos Stulpo ipareigosime savaite laiko kasdien parasyti po Gero Elgesio Taisykle!
Taisykle Nr2: ivaziuodami i kamshti uzlenkite savo motociklo veidrodelius, kad sprausdamies neapgadintumet automobiliu veidrodeliu, bo po to gali tekti apgadinti nepatenkinto vairuotojo veidrodeli. o tai gaishina eismo dalyvius!
as visada uzlenkiu!mindaugasa wrote:Narkotikai su Gero Elgesio Normom niekaip nesisieja!
prasau laikytis temos. nusizengusius be sodinimo ant Gedos Stulpo ipareigosime savaite laiko kasdien parasyti po Gero Elgesio Taisykle!![]()
net kazkur video yra!
- mindaugasa
- mindaugasa
taible veidrodys tai neuzlenktas!!! galejai palikti nepatenkintus bent 126 autovadylas!storms wrote:aha!
http://www.motofrakcija.lt/albums/Bendras/veidrodys.wmv
ar tau bent geda nors kiek?
- mindaugasa
kaiptais gavau emailu taisykliu, paforwardinkit antrom pusem!
отрывок из книги по домоводству, изданной в 60-х годах в СССР
"Вы должны помнить, что к приходу мужа со службы - нужно готовиться
ежедневно. Подготовьте детей, умойте их, причешите и переоденьте в чистую,
нарядную одежду. Они должны построиться и приветствовать отца, когда он
войдет в двери. Для такого случая, сами наденьте чистый передник и
постарайтесь себя украсить - например, повяжите в волосы бант. В разговоры с
мужем не вступайте, помните, как сильно он устал, и на что ему приходится
идти каждодневно на службе, ради вас - молча накормите его, и, лишь после
того, как он прочитает газету, вы можете попытаться с ним заговорить".
отрывок из книги по домоводству, изданной в 60-х годах в СССР
"Вы должны помнить, что к приходу мужа со службы - нужно готовиться
ежедневно. Подготовьте детей, умойте их, причешите и переоденьте в чистую,
нарядную одежду. Они должны построиться и приветствовать отца, когда он
войдет в двери. Для такого случая, сами наденьте чистый передник и
постарайтесь себя украсить - например, повяжите в волосы бант. В разговоры с
мужем не вступайте, помните, как сильно он устал, и на что ему приходится
идти каждодневно на службе, ради вас - молча накормите его, и, лишь после
того, как он прочитает газету, вы можете попытаться с ним заговорить".
How do you get fast lap times? With ease.
nu dabar cia biski apie gera elgesi noriu pakalbeti. nors tinka ir i bedu skyreli.
priesh gerus 2 menesius mane i nugara nushove milisininkai (vengrishkai - rendorseg). tipo vaziavau +62 per greit ir man dabar tipo jau duos 8 pagalius i kupra ir 1500 rubliu pabauda.
su ta salyga kad, esu biski elektronikoj pasikaustes, paniekinau milisijos (vengrishkai - rendorseg) rusisko radaro parodymus, uzh ka jie mane paleido nenubaude.
taij vat, atejo atpildo valanda. atvaziavo vienas ish tu milisininku (vengrishkai - rendorseg) vardu Arturas, biski savo audinej bulkoj kupe su lpg, pasidaryt truputeli garso. taij galvoju, ar pajamti pilna suma pinigu uzh darba (tipo, mentai pyderai!), ar pigiau padirbet (nu geri zmones, mane paleido), o gal sakau padaryt dykai ir paskaNbit kur reikia?
tai kaip man elgtis. gal cia pirmininkas patartu?
priesh gerus 2 menesius mane i nugara nushove milisininkai (vengrishkai - rendorseg). tipo vaziavau +62 per greit ir man dabar tipo jau duos 8 pagalius i kupra ir 1500 rubliu pabauda.
su ta salyga kad, esu biski elektronikoj pasikaustes, paniekinau milisijos (vengrishkai - rendorseg) rusisko radaro parodymus, uzh ka jie mane paleido nenubaude.
taij vat, atejo atpildo valanda. atvaziavo vienas ish tu milisininku (vengrishkai - rendorseg) vardu Arturas, biski savo audinej bulkoj kupe su lpg, pasidaryt truputeli garso. taij galvoju, ar pajamti pilna suma pinigu uzh darba (tipo, mentai pyderai!), ar pigiau padirbet (nu geri zmones, mane paleido), o gal sakau padaryt dykai ir paskaNbit kur reikia?
tai kaip man elgtis. gal cia pirmininkas patartu?