aciuaciu! laiskus priimu.
siulau kam nors vis tik pabandyti uzeiti y vidu! mano miela shunyte praeita savaite atsivede suniuka! (deja tik viena ) pirma asmenishakai apie tai suzinojo pashtininke. buvo nesmagu.
nei taip nei ne, nebuvau namie. ir shlagbauma pamirsau palikt pakelta bet gal nebuvo? bet suoliukus sustojalese butu padaze?
turbut pabijojo, kad girti pacukai su bmv pakeliui nudauz ta roveri.
skaitau, kad yra viskas paprasciau. paskambino, nekelei rago. atvaziavo, pamate, kad su tavo motera susisneket neimanoma, ir isvaziavo. zadejo nebegrizti. zinoma ir suprantama istorija!
Renaz wrote:skaitau, kad yra viskas paprasciau. paskambino, nekelei rago. atvaziavo, pamate, kad su tavo motera susisneket neimanoma, ir isvaziavo. zadejo nebegrizti. zinoma ir suprantama istorija!
nu mano motera apie gerb.Rena atsiliepe visai teigiamai, kaip apie labai atkaklu ir motorizuota jaunuoli.
nu ko dabar taip ji tau irgi isimine?
taigi saugo vyro ramyyybe (pabandytu nesaugot!)
:mrgreen:
as pergazuoju visada. ir garazo viduj ir su masina. taip ipratau nuo tada kai pas mano sena civika lygintuva antras sunkiai jungdavosi ir nematau reikalo atsipratinti. nu su bmw gal kartais dabar patingiu nes ten tai tikrai jokio skirtumo ir plius sunkiai gaunasi su vatiniu varikliu.