Palankiai susiklosčiusių aplinkybių dėka šiandien jau esu įvykdęs minimalistinį "Gintarinį" metų planą - prasmaugiau visose trejose Baltijos šalyse.
Kačerginės reviewso nedarysiu, nes net ten ir nelenktyniaujantys gali kaip žiūrovai nuvažiuoti į artimiausias lenktynes ir įvertint kas ir kaip.
Parnu. Toks padidintas Aukštadvario kartodromo variantas. Patiko tai, kad daug greičio gesinimo zonų žaliųjų laukų pavidalu (išbandžiau pats), todėl trasa saugi. Trasos konfigūracija lengvai įsimenama. Nepatiko banguotas asfaltas stabdymo zonose ir paties asfalto kokybė: sujungimų siūlės ant idealios trajektorijos, naujo asfato lopai ant kurių užlėkus neaišku ko tikėtis. Ir nors maksimalūs greičiai bent jau man panašūs į Kačerginės, niekaip nepavyksta atsikratyti jausmo, kad važiuoju kartodrome, o ne tikroje lenktynių trasoje. Kažkaip viskas pernelyg plokščia ir "sterilu". Užtai saugu.
Bikernieki. Greita trasa. Nu tikrai greita. Ypatinga ir tuo, kad lenktynės vyksta laikrodžio rodyklės judėjimo kryptimi, todėl dauguma posūkių dešininiai. Patiko, kad galiu matalint šeštu bėgiu, patiko vaizdai matalinant mišku, kalniukai su aklais posūkiais, posūkiai su trigubais apeksais ir tai, kad gali ilgai slaidint ištęstuose posūkiuose. Na ir galiausiai pats jausmas, kad smaugi tikra lenktyniu trasa. Nepatiko tai, kad ilgos tiesiosios gale strategiškai išdėstyti betoniniai blokai, o padarius klaidą miške gali rinktis vieną iš trijų: metaliniai atatvarai, vielinė tvora arba medžiai. Trasa paini, važiuojant pirmą kartą primygtinai rekomenduoju pirmą ratą pravažiuoti ramiai ir susipažinti su trasa, antraip vėliausiai aklajame posūkyje ant kalniuko galite apturėti kontaką tiek su asfaltu, tiek su metaliniais atatvarais.
Man labiausiai patiko Bikerniekuose. Saugiausiai jaučiausi Parnu. Kačerginė kažkur per viduriuką.
Reviewsą baigiau, einu švęst Joninių.

...Forlanas...