ieshkau darbo Vilniuje
ieshkau darbo Vilniuje
laba diena.
jaunas, grazus ir seksualiai nepavojingas (audibulka) asmuo ieshko darbo sostineje. nusimano shudo malime, muzikojos irangoj ir motocikluose bei siaip elektroj.
kreiptis i privata.
foto nebus.
siaip tai rimtai, gal kas turit kokiu shvogerishku reikalu.
aciu.
jaunas, grazus ir seksualiai nepavojingas (audibulka) asmuo ieshko darbo sostineje. nusimano shudo malime, muzikojos irangoj ir motocikluose bei siaip elektroj.
kreiptis i privata.
foto nebus.
siaip tai rimtai, gal kas turit kokiu shvogerishku reikalu.
aciu.
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
- Dzuku_Briedzis
- Raudondvario karjero siaubas
o gipsu nenori isdet, paprasciau, pigiau. minusas, kad nuzemes lubos.jara wrote:man reikia tinkuotoju, kurie istinkuotu lubas vienam kambaryje.
sako, kad kryzisas. ner darbo, bet jau trecia savaite nerandu tinkuotoju, nes niex apsiimt nenori.
gal kas turit koki pazistama dede?
sorry, uz temos sutershima.
Beje, bandyk cia: kestas vardas, man padejo namus isirengt, nebrangiai (tikek tikrinau) +37067223224
—
didzhej
didzhej
dar vienas neblogas ir gan pigus variantas luboms
http://www.clipsolubos.lt/
http://www.clipsolubos.lt/
fenx, pasuxiu. mazhu pamachysdidzhej wrote:o gipsu nenori isdet, paprasciau, pigiau. minusas, kad nuzemes lubos.jara wrote:man reikia tinkuotoju, kurie istinkuotu lubas vienam kambaryje.
sako, kad kryzisas. ner darbo, bet jau trecia savaite nerandu tinkuotoju, nes niex apsiimt nenori.
gal kas turit koki pazistama dede?
sorry, uz temos sutershima.
Beje, bandyk cia: kestas vardas, man padejo namus isirengt, nebrangiai (tikek tikrinau) +37067223224
o gipsas senamiestyje sakyciau nedvasinga, tad bandysiu tinkuot