Nu yo.. nebutu harlis jei tokie dalykai negestu...
Reiskia pas mane daugiau genda...
Pernai sedynes varzta dzukijos miskuose pameciau, o siemet isvis baisu... rieboksli pakeist reikia..
gal tikrai geriau koki CBR nusipirkt?
Užrašas ant Mindaugo tilto: Wilno nasze.
Ir vietinių gyventojų atsakymas: Хуй вам!!!
Man HD patinka, bet tai tik tie naujesni ir neikandami, nes mazai purtosi Nors aplamai HD yra tikrai ispustas burbulas ir nieko daugiau Kazkaip iki siol dziugauju, kad savo sportsteri pardaviau. Dabar dziaugiuosi vaziavimo teikiamais malonumais su japonu
O beje, no koks jum skirtumas ka Yvl'as pirks?
Ten, kur baigiasi nesėkmių ruožas, prasideda kapinių tvora…
Shadow wrote:Man HD patinka, bet tai tik tie naujesni ir neikandami, nes mazai purtosi Nors aplamai HD yra tikrai ispustas burbulas ir nieko daugiau Kazkaip iki siol dziugauju, kad savo sportsteri pardaviau. Dabar dziaugiuosi vaziavimo teikiamais malonumais su japonu
O beje, no koks jum skirtumas ka Yvl'as pirks?
Yra ir senu kurie mazai purtosi... O pirkt motociklus reikia galvojant, o ne taip kaip tu ant vargso sportsterio tau road kingo reikia..
Užrašas ant Mindaugo tilto: Wilno nasze.
Ir vietinių gyventojų atsakymas: Хуй вам!!!
nu jeigu buelis nepriot, tai siulau vulkana 1.6 ltr, nu nes tie vtxai tai "žanro krizė" kažkokia.
p.s. su 15 tukstanciu litu tikrai nesvajociau rasti koparte koki hd... nu bent jau su 20 gabalu kažka galima pasvajoti (baikas+ aukcionas +konteineris +mitai), bet ir tai nestebukla...
Teo wrote:nu jeigu buelis nepriot, tai siulau vulkana 1.6 ltr
nehonda!
Teo wrote:p.s. su 15 tukstanciu litu tikrai nesvajociau rasti koparte koki hd... nu bent jau su 20 gabalu kažka galima pasvajoti (baikas+ aukcionas +konteineris +mitai), bet ir tai nestebukla...
buvo ir kitokiu nuomoniu...
acakau: nixuja nesigaudau amerikes kainose.