mano spejimas: sai zemai lenkiasi visiems buvusiems trasoje, kurie savo buvimu sudare salygas sai patobulinti savo motoigudzius!
gaunasi, kad sai stato dupenkiasdesimt?
as varzybiniu elementu nenaudojau ta diena, nes treniruote. o apie lenkima - atskira sneka, pasirodo kacergoj nelengva ir nesaugu lenkt, ypac nesaugu. irgi pamoka, tsakant. aciu interui
edit: pirmininke, kaip pirstu i aki :D jo, statau :D
to na tym torze, tylko 4 winkle miło sie jedzie, a dalej to już tylko człek sie wkurwia, bo tor ma potencjał i fajną konfigurację... ale co z tego, że plomby z zębów wypadają...
OK emocijoms atslugus noriu pora klausimeliu uzduoti seniems vilkams. Pirma karta kachergoj pajutau galinio rato slydima. Slydo pirmam posuky, sakiuose ir ant makuskes. Suprantu, kad cia lyg ir nieko baisaus, bet neramina tai, kad tempas mano tikrai nebuvo didelis. Tai nuo ko ta padugne cia dabar pradejo issidirbineti Tai vat pasidare neramu nuo tu tampymu ir nustojau smaugti tada. Slegis buvo +/- 2 bar. Metodiskai stengiausi tobulinti gazo rankenos sukimo technika, tai lyg ir neturejau sukelti baiko nestabilumo staigiu gazo atsukimu/numetimu. O tai kuo tada sukeliau?
mindaugasa vol.2 wrote:lenkai snekasi apie kacergine:
to na tym torze, tylko 4 winkle miło sie jedzie, a dalej to już tylko człek sie wkurwia, bo tor ma potencjał i fajną konfigurację... ale co z tego, że plomby z zębów wypadają...
jara, praversi, jei kas nesupranta po polski?
Pazymejau raktinius zodzius.
Vertimas butu toks...
vaziavo issimuilaves, salikelej pamate zmogu su patrauklia mergina, viesai paminejes potencija laimejo kelione pas odontologa.
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."
atmaskis wrote:OK emocijoms atslugus noriu pora klausimeliu uzduoti seniems vilkams. Pirma karta kachergoj pajutau galinio rato slydima. Slydo pirmam posuky, sakiuose ir ant makuskes. Suprantu, kad cia lyg ir nieko baisaus, bet neramina tai, kad tempas mano tikrai nebuvo didelis. Tai nuo ko ta padugne cia dabar pradejo issidirbineti Tai vat pasidare neramu nuo tu tampymu ir nustojau smaugti tada. Slegis buvo +/- 2 bar. Metodiskai stengiausi tobulinti gazo rankenos sukimo technika, tai lyg ir neturejau sukelti baiko nestabilumo staigiu gazo atsukimu/numetimu. O tai kuo tada sukeliau?