4T 250 MX islaikymo kainos
woo: pas mane 250cc. stovi ismetime HTC - husqvarna torque control valve. siek tiek susvelnina kreive. is esmes, tai jo, gazas daugiau maziau "on/off", bet susitvarkyti su tuo padeda stabdziai ir begiu junginejimas. nors pas 4t neka maziau ten tu begiu reikia junginet, kaip vaziuoji rimtai.
4t privalumas pries 2t, bent jau mano akimis, kad motoru galima stabdyti, pas 2t... tai efektyvumas =0,1
4t privalumas pries 2t, bent jau mano akimis, kad motoru galima stabdyti, pas 2t... tai efektyvumas =0,1
—
didzhej
didzhej
Prisipazinsiu, vaziavau su KTM SX 125 2T - ispudis neisdildomas, toks vaizdas, kad i "ereliuko" dviracio rema idejo kazkoki tai bombini motora, kaip dejo tai dejo i klyna, galvoju, kad man jau "varna" laikas keist i toki, bet kitas jausmas, kuris pristabde nuo keitimo, buvo, kad as ji perlausiu per puse kur nors posukyje spausdamas keliais! Nebuvo "tikrumo" jausmo, kad jis gali laikyt.
—
didzhej
didzhej
KTM SX250F 4T - lygiai tas pats dviratis tik mint nereikdidzhej wrote:Prisipazinsiu, vaziavau su KTM SX 125 2T - ispudis neisdildomas, toks vaizdas, kad i "ereliuko" dviracio rema idejo kazkoki tai bombini motora, kaip dejo tai dejo i klyna, galvoju, kad man jau "varna" laikas keist i toki, bet kitas jausmas, kuris pristabde nuo keitimo, buvo, kad as ji perlausiu per puse kur nors posukyje spausdamas keliais! Nebuvo "tikrumo" jausmo, kad jis gali laikyt.
didzhej imk 4t stok i viru gretas
DJ nejamk nieko, mes gi brytvas turim
cosmoz wrote:KTM SX250F 4T - lygiai tas pats dviratis tik mint nereikdidzhej wrote:Prisipazinsiu, vaziavau su KTM SX 125 2T - ispudis neisdildomas, toks vaizdas, kad i "ereliuko" dviracio rema idejo kazkoki tai bombini motora, kaip dejo tai dejo i klyna, galvoju, kad man jau "varna" laikas keist i toki, bet kitas jausmas, kuris pristabde nuo keitimo, buvo, kad as ji perlausiu per puse kur nors posukyje spausdamas keliais! Nebuvo "tikrumo" jausmo, kad jis gali laikyt.![]()
didzhej imk 4t stok i viru gretas
ARBEIT MACHT FREI