Bendras
- ezhiukas
- Raudondvario karjero siaubas
siandien bebrowsindamas po enterneta HA puslapiuke radau toki sakinuka - "On the average a club member will ride 20,000 mile plus a year". Kazi kiek Lietuvoj zmoniu sugeba tiek nuvaziuoti per metus? Vienos rankos pirstu suskaiciuot uztektu?
Pas mane per geriausia mano sezona buvo susirinke apie 11,000 myliu...
pas juos taip pat yra paniatke - su liemene negalima sesti i automobili - tipo jei tu baikeris, tai automobiliai tau nereikalingi. betgi kalba eina apie kalifornijas visokias, kur kiaurus metus sezonas...ezhiukas wrote:siandien bebrowsindamas po enterneta HA puslapiuke radau toki sakinuka - "On the average a club member will ride 20,000 mile plus a year". Kazi kiek Lietuvoj zmoniu sugeba tiek nuvaziuoti per metus? Vienos rankos pirstu suskaiciuot uztektu?Pas mane per geriausia mano sezona buvo susirinke apie 11,000 myliu...
ai beja vis prisimenu xrestomatini yvlo ir traxiaus pasakojima, kaip per viena rengini vyrai su liemenelem prase kelia parodyt, bet vadovaudamiesi paniatkem neleido "paprastiems" vaziuoti priekyje.
Skaitau uzsidare leliu namelyje pamirsta, kad realiam pasaulyje liemene reiskia ne daugiau nei "monopolio" doleriai.
Skaitau uzsidare leliu namelyje pamirsta, kad realiam pasaulyje liemene reiskia ne daugiau nei "monopolio" doleriai.
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."
o tu darbe nesivadovauji direktoriaus nuleistom "paniatkem"Arvis wrote:manau aklas vadovavimasis paniatkem yra silpnaprotiskumo pozymis.
arba namie, šaimyninėm "paniatkėm"?
tai gal ir pats busi prie tų silpnapročių
beja, kiekvieinoje bendruomenėje, ar tai būtų italų mafija, ar masonų ložė, ar krepšinio komanda, yra savos paniatkes, ir visi tos bendruomenes nariai jų laikosi, ir labai puikiai jaučiasi. netgi sumermamu portalas turi savo paniatkes...
Darbe be abejo vadovaujuos "paniatkem". Tai vyksta tarp 8 ir 17 beigi uz tai gaunu litu. Direktoriaus nuleistos paniatkes nereglamentuoja mano asmeninio gyvenimo. Kuras seimos paniatkes turi omeny ?Teo wrote:o tu darbe nesivadovauji direktoriaus nuleistom "paniatkem"Arvis wrote:manau aklas vadovavimasis paniatkem yra silpnaprotiskumo pozymis.
arba namie, šaimyninėm "paniatkėm"?
tai gal ir pats busi šiek tiek tų prie silpnapročių
beja, kiekvieinoje bendruomenėje, ar tai būtų italų mafija, ar masonų ložė, ar krepšinio komanda, yra savos paniatkes, ir visi tos bendruomenes nariai jų laikosi, ir labai puikiai jaučiasi. netgi sumermamu portalas turi savo paniatkes...
Yra tradicijos kuriu gali laikytis savo nuoziura. As kalbu apie akla vadovavimasi kitu sukurtom taisyklem.
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."
- Shadow
- Aukstadvario dievas
Nu cia tos spalvotu taip vadinamos "paniatkes" ne visiems irgi galioja. Teko karta kelia rodyt, tai vaziavau sau pirma o keli su liemenem seke paskui, kazkaip net klausimu nekilo ir nemanau, kad pergyveno paskui moteri vaziuot su savo liemenem. Nuo mastymo cia daugiau priklauso.
Ten, kur baigiasi nesėkmių ruožas, prasideda kapinių tvora…