varymo technika vol2.
Moderator: Supersport
- mindaugasa
- Raudondvario karjero siaubas
varymo technika vol2.
ar naudojat shortshift inima, kad pataupyt padanga?
ar pagalvojote apie tai?
pastaba: Renaz avansu gauna minus, kad nezinos.
ar pagalvojote apie tai?
- Vee Crunchy
- Pastovus ganerio lankytojas
- Qu'est ce que c'est
- Pastovus ganerio lankytojas
Re: varymo technika vol2.
mindaugasa wrote:ar naudojat shortshift inima, kad pataupyt padanga?
ar pagalvojote apie tai?
atuatsimeni ka as tau kazkur prie Diuseldorfo sakiau?!!
How do you get fast lap times? With ease.
taupyti padanga yra prasminga, ir jeigu mastai ka darai - labai gerai gaunasi.
su galiniu Qualifieriu siemet nuvaziavau 3Kkm lietuvoj, iki Anglijos ir atgal - sumoj ~9Kkm. ir ji nei kiek nesukvadratejo net minant autobanais bei motorway'ais! gal ner blogai?
tokio taupymo esme yra nesukti gazo daugiau negu tau esamu momentu reikia. tai nereiskia vaziuoti letai, arba intensyviai nesibegeti. tiesiog reikia nedryginti gazo. tuo paciu budu gerokai susitaupo benzino ir leidzia i smegenis iprogramuoti biski veiksmu tolygumo - tas yra naudinga ir Aukstdvary ir Kacergoj.
su galiniu Qualifieriu siemet nuvaziavau 3Kkm lietuvoj, iki Anglijos ir atgal - sumoj ~9Kkm. ir ji nei kiek nesukvadratejo net minant autobanais bei motorway'ais! gal ner blogai?
tokio taupymo esme yra nesukti gazo daugiau negu tau esamu momentu reikia. tai nereiskia vaziuoti letai, arba intensyviai nesibegeti. tiesiog reikia nedryginti gazo. tuo paciu budu gerokai susitaupo benzino ir leidzia i smegenis iprogramuoti biski veiksmu tolygumo - tas yra naudinga ir Aukstdvary ir Kacergoj.
Re: varymo technika vol2.
Vat ir ne! Ble! Dek pliusa greitai liksvarai atstatyti.mindaugasa wrote:ar naudojat shortshift inima, kad pataupyt padanga?
ar pagalvojote apie tai?
Shiftinu, ir dar kaip. Bet ne siekiant padanga sutaupyti. Skirtingai nei jus (nulepe ar tai nupizdeje britvinykai, mokantys uz padangiu kontplekta nesuvokiamus pinigus), mes diorto guru, enjoininam slaidinimo teikiamus malonumus, ri paie dylancias padangas negalvojam. Ta laika skiriam fin'o isisavinimui!
esi durnas kaip cebato aulas. eik paskaityk ka rasiau ir pabandyk suprasti, arba gulkis i ligonine.Username wrote:6begiu prie 2000rpm yra lengva varikliui? :mrgreen:w919 wrote:kaiptik atvirksciai - kai lengva varikliui lengva ir padangoms. pagalvok ilgiau.Username wrote:taupai padangas bet tuo paciu darai didesni apkrovima variklio viduriams..?
Gal mano medziagu atsparumo ir mechanikos zinios pasenusios, bet nelabai suprantu, kas ne organiniam kunui yra "lengva" ar "sunku"... Taip tevas sakydavo kai buvau mazas ir durnas, kad netraukia, nes varikliui sunku, negalima ant mazu apsuku sukt, nes nesveika varikliui.
Kaip suprantu irazu, atsirandanciu variklio mechaninese dalyse dydis neturetu atsirasti didesnes yrazos del mazu apsisukimu... Tiek snekant apie tempimo jegas, tiek apie sukimo momenta, tiek apie kirpima.
Manau esminis minusas - nepakankamas tepimas prie mazu apsuku... Kas ten daugiau gali gest man ne baisiai suvokiama...
Kaip suprantu irazu, atsirandanciu variklio mechaninese dalyse dydis neturetu atsirasti didesnes yrazos del mazu apsisukimu... Tiek snekant apie tempimo jegas, tiek apie sukimo momenta, tiek apie kirpima.
Manau esminis minusas - nepakankamas tepimas prie mazu apsuku... Kas ten daugiau gali gest man ne baisiai suvokiama...
waijdulis ir vel pagavo ablomaw919 wrote:esi durnas kaip cebato aulas. eik paskaityk ka rasiau ir pabandyk suprasti, arba gulkis i ligonine.Username wrote:6begiu prie 2000rpm yra lengva varikliui? :mrgreen:w919 wrote: kaiptik atvirksciai - kai lengva varikliui lengva ir padangoms. pagalvok ilgiau.
O tepimo trukumo neuztenka?Renaz wrote:Gal mano medziagu atsparumo ir mechanikos zinios pasenusios, bet nelabai suprantu, kas ne organiniam kunui yra "lengva" ar "sunku"... Taip tevas sakydavo kai buvau mazas ir durnas, kad netraukia, nes varikliui sunku, negalima ant mazu apsuku sukt, nes nesveika varikliui.
Beto ar esi isiklauses i variklio darba, kuomet apsukos yra itin mazos o duodamas apkrovimas didelis....atsirada toks malonus "pasalinis garsas". Cia yra pradinis kabliukas pamastymui kodel taip darosi ir ar tai sveika