Gonzas su bet kokiais konkolais - jau komplimentas!Kryžius wrote:Nu blogiausiu atveju sekanciame paveiksle nutapyt tave su mazais konkolais...
Naujiems MF nariams (prisistatymai)
- Dzuku_Briedzis
- Raudondvario karjero siaubas
eikit jus peklan... bet pirma karta atsidariau sian MF, paskaiciau sita tema.. pazvengiau..
Sakykit jus ka norit, bet nepamenu tokio naujoko, kuris taip (ilgai)atsilaikytu, isskyrus Woo
(bet jis isejes buvo, paskui gryzo). Papliusuosiu TJ0 nors tu ka 
IS PRINCIPO ir del to, kad man kazkodel patinka. O!
Sakykit jus ka norit, bet nepamenu tokio naujoko, kuris taip (ilgai)atsilaikytu, isskyrus Woo
IS PRINCIPO ir del to, kad man kazkodel patinka. O!
Dzūkų tankai nerūdija!
nesinervuok Teo
Last edited by TJ Studio on 11 Dec 2009, 15:26, edited 1 time in total.
Aerografija=darbas=hobis
tu gal blet susikurk sau atskira nuosava tema, ir rašyk ten savo blogą, ir biografiją, o tai dabar puse frakcijos tavo pezalais užkišta.TJ Studio wrote:vat Dzūkija gražus Lietuvos kampelis ir žmonės ten geri nuoširdūs (daugumoj), patinka man - gal iš dalies ir dėl to, jog pats iš ten kilęs, gyvenęs ant Nemuno vingio ilgą laiką esu
nx nekenčiu tuščiažodžiautojų
Aš manau, kad kai kalba eina apie naujus narius, kai kuriems bus ir taip blogai, ir kitaip, ir trečiaip. Sveikinkis tu, prisistatinėk, tylėk ar ką nori daryk. Čia tiems kurie neturi ką veikti, neturi ant ko išlieti savo pykčio bei agresijos, tiems kurie neturi kur parodyti "shto za ja", taip pat tiems kurie (vieni labiau pagrįstai, kiti mažiau) nori, kad MF būtu penkių žmonių asmenine smėlio dėže. Betgi tokia jau yra. Tie kam reikia, mato ją po RIDEOUT'ais. Ajkit ir žaiskit, nu. O verti čia būti useriai atsisijos savaime. Grybai ir kitokie mažvaikiai išeis/bus ištrinti su laiku, dėl objektyvių priežasčių, o ne dėl to, kad kažkam šiandien nesisekė darbe ar šiaip nėr nuotaikos.gonzas wrote:ash tai nesuprantu. uzeina i svecius ir nesisveikina. tai ka, menesi laukti kol pasisveikins?
nu gal ne.
nepykit, ne specas