Username wrote:Esu bandes visus modelius, ne netokia fizika kokia turetu buti. Vartosi labai lengvai i sonus ir matosi toks arkadiskumas. Beto top speed netikroviski visu modeliu (unreal kaip sakant).
Tas Suzuki TT isle of man tai gerulis siaip.
Yep, fizika nusipelno didziausiu pagyrimu. Ypatingai vairavimo priklausomybe nuo gazo. Ir sukibimo ribos pojutis.
Minusai:
- kairioj analogue svirty isdroziau griovely nuo laikymo "pasilenkus", del ko pradejo prasciau vairuotis, reiks keist joysticka. Skaitau visai nereikalingas ir trukdantis featureas. "Poliphoninis" TT reikalauja pasilenkti tik kai kuriose rungtyse.
- onboard rezime vaizdas vartosi guldant motocikla, kas prasilenkia su realybe - neimanoma vaziuot, tenka zaist "is lauko" - not my favourite

- varzovu GUMINIS AI. Ant tiek guminis, kad labiau negu bet kur kiek esu mates - nesvarbu kiek atsiplesi vistiek pavys, o jeigu atsiliksi 10 km, tai 2 km iki finiso pirmi 4 nugrius ir galesi juos aplenkt. Bullshit.

Bet TT aisku yra visas apie vaziavima VIENAM, todel galima nekreipt demesio.

-kai kuriu rungciu laiko limitai ziauriai uzkelti, praeit uztrunka valanda.
Btw, kad jau pradejau tuo tarpu Polyphono TT didziausias minuasas - stabdymo kelio pojutis, nerealu ir reikia ilgai pratintis.
Galiu isirasyti prie kitu darbu kuriu vis nera laiko padaryt

seniai noriu parasyti siu abieju geimu review i naujienas.
How do you get fast lap times? With ease.