parashysiu ble!

Visos su motociklizmu susijusios diskusijos
storms
Dievo treneris

Post by storms »

as mechanizatorius-sekretorius
_hey
Pastovus ganerio lankytojas

Post by _hey »

kaip Å
Qu'est ce que c'est

Post by Qu'est ce que c'est »

blia fotkej piktute is garazho piktaj zhvelgia i shita ozhy. :evil:
nznznznzn kaip te jie sugyvens(a)
Renaz
Site Admin

Post by Renaz »

Ale ozys ziuriu aukstas... ciut kojom zeme sieki! Skablys paskabytas tas Humbergas!
Vee Crunchy

Post by Vee Crunchy »

Nu panasu, kad su juo pievele giedrais vasaros sekmadieniais buvo vazineta i baznycia ir atgal. Mano nuliovas drz_as labiau sudraskytas nei sitas senolis.
Citus, Altus, Fortus!
didzhej
Dievas

Post by didzhej »

As jau sugalvojau, kaip ant h.bergo pasiekti zeme kojais! - reikia atsistojus duoti bukso, kad ratas palystu i zeme (Smygt) ir tada abiemeis kojais!!! BUM!

didzhej
Renaz
Site Admin

Post by Renaz »

Vee Crunchy wrote:Nu panasu, kad su juo pievele giedrais vasaros sekmadieniais buvo vazineta i baznycia ir atgal. Mano nuliovas drz_as labiau sudraskytas nei sitas senolis.
Tai kad tu vaziuoji kaip bandiktas koks! Stabdi priekini stipriai spaudi, po to atviortku is praeiviu reikalauji... tai vat ir susiklosto tie nudraskymai...
w919
Raudondvario karjero siaubas

Post by w919 »

Renaz wrote:
Vee Crunchy wrote:Nu panasu, kad su juo pievele giedrais vasaros sekmadieniais buvo vazineta i baznycia ir atgal. Mano nuliovas drz_as labiau sudraskytas nei sitas senolis.
Tai kad tu vaziuoji kaip bandiktas koks! Stabdi priekini stipriai spaudi, po to atviortku is praeiviu reikalauji... tai vat ir susiklosto tie nudraskymai...
renazui pliusas uz prakalba!!
How do you get fast lap times? With ease.
w919

Post by w919 »

Vee Crunchy wrote:Nu jo blia, suprantu.
Nx zhianytis su miela lietuvaite, kuri dziaugtusi su tavim rytine kiausiniene, suprastu tavo subtilius bajerius, klausytu ta pacia muzika ir varytu su tavim i naktine zvejyba, jeigu galimibes leidzia:

-apizhianyt su kruciausia manekene, kuri taves niekad nemyles, shnioksh koksa, pisis uz akiu su savo vadibininku, reikalaus kailiniu su kapishonu, bet uztat jusu nuotrauka des i kas antra "Zmoniu" numeri, o puse lietuvos kaimieciu drocins, ziuredami i "Vakaro ziniu kalendoriu", kur spalio menesyje bus tavo nuostabi zmonele
emm... galima man ANTRA? aciu. :)
Vee Crunchy

Post by Vee Crunchy »

Renaz wrote: Tai kad tu vaziuoji kaip bandiktas koks! Stabdi priekini stipriai spaudi, po to atviortku is praeiviu reikalauji... tai vat ir susiklosto tie nudraskymai...
Galiu pashnabzdeti, kad sezona baigiau gruodzio 9 diena, persiversdamas per gala tiesiai ant ivaziavimo i daugiauksti garaza. Tiesiai priesais sargo budele. Nusprendziau, kad siems metams uzteks. Motas jau kitam kambary.
Citus, Altus, Fortus!
Vee Crunchy

Post by Vee Crunchy »

w919 wrote: emm... galima man ANTRA? aciu. :)
Tai, kad man atrodo ponulis ir taip su antra. Sekmes seimyniniame gyvenime. :thumbright:
Citus, Altus, Fortus!
w919

Post by w919 »

Vee Crunchy wrote:
w919 wrote: emm... galima man ANTRA? aciu. :)
Tai, kad man atrodo ponulis ir taip su antra. Sekmes seimyniniame gyvenime. :thumbright:
as maniau kad tu REALEY?! :D
gonzas
Recpeta

Post by gonzas »

Renaz wrote:
gonzas wrote: edit part 2: kada bus mano, magnetolu statytojo laikai? ir ishvis, pradejo gamint mashians, kur nei maga pavogsi, nei ka. tai ir man ner ka istatinet paskui i tuscia skyle.
Kai ka? Kas ce per technologija? As 4 metus be mago vazineju, bo 3 (beveik is eiles) isluptu magu nutariau, kad nesidesiu bo vistiek pavogs. Yra kokiu tai mandru techniku? Bo nesiotis su savim i Maxima stot i eile ir po pazastim laikyt mageli ne fasonas. Parasyk.

Beje, jei jau pradejom tai kokio velnio pas mane pastoviai centrinio tai vienas tai kitas avriokas perdega. Ne tai, kad daznai, bet jau uzkniso keist po 60 Lt.
80% varikliuku sugenda del pernelyg sunkaus darbo (sunkiai vaikshto/stringa ir tt uzhrakinimo mechanizmas). like 20% sugenda del bb zino ko.
Post Reply