Siandien buvo pirmas kartas kai nuvaziavau i aikstele pas instruktoriu. Kazkaip istrigo jo lepteletas sakinys vienam bachurui (netoli stovejau), kad jei nukrisi, tai zinok remontuosi mota. Atsimenu kai laikiau B kategorija. man sake, kad jei kokia avarija, tai tu nuostoliu nepadengineji. Aisku as krist nesiruosiu (pfu pfu pfu per kairi peti), bet negi nukritus tureciau remontuoti ta mota? Ir pvz siandien aikstelej kai pavazinejau, tai jinai totaliai visa pripustyta svyriuko ir smeliuko. Astunkese isties baisoka mota guldyt labiau, nes kazkaip pasitikejimo tas smelis ant asfalto nekelia. Juk aikstele kaip suprantu turetu buti nuvaloma???
Gali mesti gert, gali mesti rūkyt, bet gyvenimas nuo to nepagerėja...
pasiskaityk kursų sutartį, gal ten kas nors rašoma. bendruoju atveju tai gali atsisakyti remontuoti - nes gi gauni tp mokinimuisi, ir niekas negarantuotas kaip tu ten mokinsiesi. O jei mokykla nedraudžia, tai jų bėda...
Skaitau esme tikrai slypi sutartyje. Bet net jei ten parasyta, kad remontuosi, dar nereiskia, kad tikrai remontuosi. Ibo neaisku ar tai nepriestarauja lietuvos istatymams.
Jei ka pradek garsiai rekt, skuskis kaklo skausmais, grasink teismais ir ziniasklaida.
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."
kad ten kai su klecku vaziuoji techninis gedimas (pavyzdziui ratas iskrenta) gali itakot kritima va pavyzdziui regitros gonda turejo savybe - neutralaus begio su ijungtu varikliu nesurasi ... taip kad viena karta sankabai atsisakius veikt gali skaudet.
kaip ir sakiau, krist as nesiruosiu Nebent ant to smelio papulciau... Nors visa astunke smeleta, kazkiek mota verst verciu, bet daugiau bijau, nes karta sugebejau slystelt siek tiek.
Siaip instruktorius liuks. Pazadejo paskambint ir pasistengt su manim greit - tesi zodi. Buvau siandien, vaziuoju rytoj pusantros valandos aikstelej slifuotis, o poryt jau i miesta zadejo vaziuosim. Gal vis tik iki rudens nuo gedos stulpo nulipsiu
Gali mesti gert, gali mesti rūkyt, bet gyvenimas nuo to nepagerėja...
ezhiukas wrote:geriau atsargiau vazinet ir nedribineti
mano pirmas batonas buvo per pačią pirmą pamoką su minskeliu - biškį pastabdžiau priekiu ant smėlėto ekspalto. nostoliai buvo minimalūs - palinko bėgių kjela. Nes kaip gi kitaip sužinosi kurgi ta riba
ezhiukas wrote:kazin kaip tau pavyko ant minskelio susipakuoti? Mazu Kaspirovskis padejo?
nutau užsmaugiau kiek ein, ir į posūkį guliau:))
(be to lemiamą reikšmę suvaidino tas faktorius, kad buvau gal 15 metų nesėdėjęs ant kažko rimčiau nei riga ir delta:)
taikliai.
taciau nesuprantu, Harli, juk tu kiek skaiciau su savo ciopu vazineji po apylinkes nebijodama nuo jo nusikabarskot, o vat su mokomuoju mieste/aiksteleje nebetas ? ar cia visa diskusija del to ar reikes moket "jei" tu parpultum ?