Grandines tepimas
Grandines tepimas
Dukterniame forume bandoma diskutuot.
Gal kas indetu rekomendacija su nuoroda kur galima nupirkti grandines tepima:
Offroud
Spoirtbike
Offroud
Spoirtbike
del motorexo, tai ziuriu labai dvejopi atsiliepimai. gal ten ant jusu nupoliruotu SHYRSHIU ir nukrenta to motulio lashas kitas, taciau ant purvabrydzio nieko nepastebeta, gal nepalaukiat 5 minutes pries matalindami?
o vat del motorexo kazkaip yra keletas nepatenkintu juo, sako kad per prastai tepa palyginus su kitais...
beje gal zinot koki eu saita/foruma kur butu daugiau parasyta apie europinius tepalu brandus, atai statuose savus pavadinimus turi, kurie man nieko nesako
:?
o vat del motorexo kazkaip yra keletas nepatenkintu juo, sako kad per prastai tepa palyginus su kitais...
beje gal zinot koki eu saita/foruma kur butu daugiau parasyta apie europinius tepalu brandus, atai statuose savus pavadinimus turi, kurie man nieko nesako
:?
Last edited by _hey on 20 Jul 2006, 10:02, edited 1 time in total.
- Qu'est ce que c'est
- Pastovus ganerio lankytojas
Re: Grandines tepimas
as vartoju motorexaRashyd wrote:Dukterniame forume bandoma diskutuot.
Offroud
Spoirtbike
labai juo patenkintas
pirkau saitekoj
vilniuj berods motogama jo turi
Re: Grandines tepimas
Ir vienam ir kitam maciau, kad yra salia zalgirio gatves Motul bazeje. Yra Off-Road - skirtas motokrosui, pagrindinis skirtumas nuo Road - kai shudu apsitasko grandine, meslas nubyra, minusas - kai jis nubyra, byra kartu su tepalu. Anot Motul atstovu, endurui, vaziuoajnciam didesniai greiciais ir ne motokroso trasoj patartina imt Road bo ne taip taskosi, geriau apsaugo nuo dulkiu, limpa. Naudoju pastaraji. Tepu tik slankstelius, nemozoju visos grandines.Rashyd wrote:Dukterniame forume bandoma diskutuot.
Offroud
Spoirtbike
Sportbaikams turi kazkoki high performance high price special edition! Baisiai nesidomejau, baisiai gyre!
- mindaugasa
- Raudondvario karjero siaubas
viskas, kas cia parashyta nesiskaito.
dabar demesio!
uwaga!
sian wurthe pirkau "sauso" grandines tepalo uz 30lt.
jei jis "dirbs" taip, kaip tas is louiso "profi dry lube" uz 15eur ten, tai skaitau, kad visos diskusijos baigtos.
o kad dirbs beveik neabejoju, bo wurtho chemija yra gera, be to apie si tepala suzinojau is vieno bikerisko magazino, kurie wurtho dry lube reitingavo 1 numeriu (vertino nusitashkyma ir atsparuma korozijai)
aciu uz demesi, manau Rashydas, kaip arciausiai reziduojantis, dar spes pasiimti paskutini buteliuka nuo lentyno D&G gatves viurte.
siaip esu bandes liqui moly, dar visokius, tai motulis biski maziau nusitasko. bet visvien shudien, negalima lyginti su "sausu" tepalu.
dar gamtoj buna tirstas vazelinas grandinei, esu tokio mates kaunog. pardoj vienoj. raso, kad nenusitasko, ale biski blogiau saugo grandine nuo korozijos.
dabar demesio!
uwaga!
sian wurthe pirkau "sauso" grandines tepalo uz 30lt.
jei jis "dirbs" taip, kaip tas is louiso "profi dry lube" uz 15eur ten, tai skaitau, kad visos diskusijos baigtos.
o kad dirbs beveik neabejoju, bo wurtho chemija yra gera, be to apie si tepala suzinojau is vieno bikerisko magazino, kurie wurtho dry lube reitingavo 1 numeriu (vertino nusitashkyma ir atsparuma korozijai)
aciu uz demesi, manau Rashydas, kaip arciausiai reziduojantis, dar spes pasiimti paskutini buteliuka nuo lentyno D&G gatves viurte.
siaip esu bandes liqui moly, dar visokius, tai motulis biski maziau nusitasko. bet visvien shudien, negalima lyginti su "sausu" tepalu.
dar gamtoj buna tirstas vazelinas grandinei, esu tokio mates kaunog. pardoj vienoj. raso, kad nenusitasko, ale biski blogiau saugo grandine nuo korozijos.
- mindaugasa
- Raudondvario karjero siaubas