ko cia netiket.vienas jau padirbo
siaip vieta gal ir nieko, su galimybem, savininkas nelabai nusimano, labiau seilejasi motus pamates, apsukrus atsigautu:) (paaiskinimas: apsukrus nelygu protingas)
as tai dideliu perspektyvu nematau. Itariu pagyvens pora meteliu ir uzsilenks. Per maza musu rinka kad didele apyvarta pasiekt. O HD jei neislaikai apyvartos, dilerio teises greit atima
Yvl wrote:oho, skaitau visi aisit pas mane pirkt shmutkiu?
Skaitau eitumėm tik dainos, bo dabar motobaltish liūdina - į jemeilus neatsako, centrinio telefono telefonistė sugeba tik pasakyti į kurį kitą telefoną skambinti, kliento "negaudo".
Yvl wrote:oho, skaitau visi eitumet pas mane pirkt shmutkiu?
Pas mane yr HD dirzhas ir pinigine. Pasipuosht duosiu, kai eisi kalbet. Nepamirshk dazhniau per pokalbi poliruot sagti ir sukti pinigine ant grandines.
Skaitau +5 respekto bus...
priklausys.. emn.. nuo daug ko
pradziai - ar paskambins ant strielkes pakviest
ezhiukas wrote:skaitau kad tau reikia skubiai pirkt is mindaugo a. sportsteri, nes kitaip taves ten nieks nepriims su nedvasingu panasoniku...
tarpekitako, anadien mintijau kad reiktu is taves pigiai heriteidzha paimt. vis tiek gi roadkingo arba elektroglaido ieskosi ziema
Seitan wrote:Pas mane yr HD dirzhas ir pinigine. Pasipuosht duosiu, kai eisi kalbet. Nepamirshk dazhniau per pokalbi poliruot sagti ir sukti pinigine ant grandines.
Vat ish TAVES man NIEKO nereikia!
Last edited by Yvl on 10 Apr 2008, 14:46, edited 1 time in total.