Kacergine I etapas
Kacergine I etapas
Aivaras sake pats turbut nebus ir nieko neorganizuos, bet jei susirenkam 2-3 motociklai galim varyt vazinetis. Vito, Nauri, wundis, kiti - vaziuojam?
Last edited by w919 on 28 Apr 2008, 09:15, edited 1 time in total.
How do you get fast lap times? With ease.
Re: Kacergine antradieni 04-22
mielai suorganizuociau,bet antradieni gulesiu pas chirurga ant stalo ir spoksosiu kaip mane varztais istempineja ir atstatineja i pradini lygiw919 wrote:Aivaras sake pats turbut nebus ir nieko neorganizuos, bet jei susirenkam 2-3 motociklai galim varyt vazinetis. Vito, Nauri, wundis, kiti - vaziuojam?
P.S. tarp kitko trasoje vazinejant be greitosios,kiekvienam motocikle reiktu tureti vienkartini svirksta ir ketonalio (nuskausminantys vaistai ) ampule.Cia gydytojo patarimas.
Nes po avarijos tas pusvalandis iki greitosios atvaziavimo is proto varo del skausmo
Pas mane masinoje bus dezute,bet as visose jusu trevkese nepridalyvausiu
Kiek kainuoja tureti greitaja vietoje??motobiker wrote:mielai suorganizuociau,bet antradieni gulesiu pas chirurga ant stalo ir spoksosiu kaip mane varztais istempineja ir atstatineja i pradini lygiw919 wrote:Aivaras sake pats turbut nebus ir nieko neorganizuos, bet jei susirenkam 2-3 motociklai galim varyt vazinetis. Vito, Nauri, wundis, kiti - vaziuojam?
P.S. tarp kitko trasoje vazinejant be greitosios,kiekvienam motocikle reiktu tureti vienkartini svirksta ir ketonalio (nuskausminantys vaistai ) ampule.Cia gydytojo patarimas.
Nes po avarijos tas pusvalandis iki greitosios atvaziavimo is proto varo del skausmo.
Pas mane masinoje bus dezute,bet as visose jusu trevkese nepridalyvausiu
pirma valanda 150-165 lt , sekancios po 55 ltw919 wrote: Kiek kainuoja tureti greitaja vietoje??
jeigu vaziuojam reikia butinai ir greitaja samdyt. ka mano kolegos?motobiker wrote:pirma valanda 150-165 lt , sekancios po 55 ltw919 wrote: Kiek kainuoja tureti greitaja vietoje??
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
- wundis
- Raudondvario karjero siaubas
negaliu konkreciai pasakyt siuo metu, ibo rytoj reik iki dagtaro nulegt paziuret ka ten man po sonkauliais skauda taip kad ant moco pederastiskai tenka lipt ibo nepakeliu desines kojos.w919 wrote:Aivaras sake pats turbut nebus ir nieko neorganizuos, bet jei susirenkam 2-3 motociklai galim varyt vazinetis. Vito, Nauri, wundis, kiti - vaziuojam?
jei nieko 2adieni neskaudes - nematau kliuciu kodel neprisijungt.
PS pagal siandienos ispudzius - po darbu guliu validolo prigeres is nevalingai myzcioju
PPS taip pat skaitau kad geriau greitaja pajemt nei kad jos nepajemt.
PPPS ple, vien sportinykai aplink ! as gi rata, tobish per geras 17 minuciu apvaziuoju!
+2/-14
tai eisim lenkchiu!wundis wrote:PPPS ple, vien sportinykai aplink ! as gi rata, tobish per geras 17 minuciu apvaziuoju!
Peace ДА!