Apie save nerasysiu (nepasaptis susirinkom cia del mocu), tik paminesiu, kad neesu spekuliantas, kaip galbut psirode. Pardavineju, savo sena apranga ir kitas atliekamas detales, nes renku pinigus “kilniam” tikslui: FIRST PROJECT BIKE.
Situacija siek tiek panasi i W919, tik as pakolkas nevaziuoju ziede:
Pries tai turejau Suzuki SV650S (pritarsiu W919 labai saunus mocas), o dabar mano JOY & PRIDE - KAWASAKI ZX6R C1H ':zx10r:'

2006m. modelis, lengvai slystelejes ( Mindaugas, jei vel grisi prie systelejimo, tai jau bus nebeoriginalu…) todel praeita sezona teko vezintis siek tiek islengvintu mocu:

Po sezono, kad neprarast rysio su mocu, perejau prie lengvo modifikavimo, kuris palengva, manau virsta i kazka rimto:
1. Kadangi anglas, aisku praejau nuo vairo perdejimo i kita puse….
2. Toliau seke Ohlins demferis . Bent man, tai jo labai reikejo…

3. DUDA !!! - Leo Vince Evolution-II slipon carbon. Stockinis bakelis su vamzdžiu iki katalizo sveria "tik" 11,4 kg. Leo Vince sveria "net" 4,22kg. Taigi mano "mažulė" numetė lycnus 7,18 kg. Vamzdį iki katalizo apvyniojau Thermotec Cool it karščiui atspariu bintu. Teorija rašo, kad tai pagerina dujų išmetimą, prideda galios ir t.t. Bet aš dėjau grynai, kad sumažinti karštį ir apsaugoti plastikus, nuo galimo išsilydimo.

4. SERVo FIX.. Tikiuosi kam nors pravers,o gal isgelbes nuoproblemos sprendimo ilgu paiesku.
Pakeitus stockini bakeli susiduriau su FI PROBLEMA. Prie bakelio nebuvo priedo nukilinti "servo" (FI lemputę). Yra keletas sio problemos sprendimo būdų: Pirmas- perki muzzy's servo limiter (mechaninis) arba elektrinį iš Ivan's perfomace products. Naudojant pastarajį, gali visiškai išmesti exup'o varikliuką iš po sėdynės irlieka vietos Powercommanderiui, ir svoris mazėja
Abu variantai randami tik JAV, su siutimu ir mokesčiais ~ 200USD. Antras - "buitins" būdas, kuri ir pats išbandžiau - veikia Gerai. Kainuos ~ 3Lt. Kad apgauti "servo", reikai vienos 8cm x 1,5cm metalinės plokštelės. Išgreži per vidurį skylę, nutarkuoji servo šešiakampio du kraštus (žiūr foto). Tada dedi plokštelę ant šešiakampio ir priverži. Plokštelė turi būti lygegreti plastikui, į kūrį remsisi. Kad taip uždėti reiks keleta kartu įjungi ir išjungti degimą, kad servo motoras būtų reikiamoj padėtyje. tai ir viskas. Platesnis aprašymas: http://www.kawiforums.com/showthread.php?t=120455

5. CRG stabdziu ir sankabos rankeneles. Net ir nezinau ar tai perfomance ar Bling-Bling upgreidas. Bet atrodo neblogai.

6. Minus keleivio pakojai padejo numesti extra 0,9 kg. (tiesa tikslas yra pasiekti Honda CBR600RR 2007 svori). Palnuoju pavasari daryti palyginamaji sverima. Jei Honda aplenksiu – tai skalambysiu ant visos lietuvos, jei ne…

7. Keleivio sedynes dangtelis. Super vaizdas, ir nesveriau, bet tikiuosi, kad sutaupo kelis gramus…

7. Home made tail tidy. Kaip gavos spreskita patys, bet svarbiausias veiksnys siuo atveju man buvo kaina ~ 2-3Lt

8. T-REX grybai (no cut)

9. Laukiu pas Vito atvykstant PCIII, K&N ir aisku sesijos ant Dyno stendo. Grafikai veliau.
10. dar planuoju (jei bus sekminga prekyba) pakeisti stabdziu slangustes i HEL, double buble stikliuka, gal dar gripsus (renthal) ir manau reiks dar veliau pasigalvoti apie padangas. Siandienai uzmauti 14-ti Batlax’ai…