Mano drakonas, kaip TEO paslaugų pajungimo vadybininkas, MF nariams ir jūjų artimiesiems siūlo Teo paslaugas su žmogišku veidu. T.y. esant TEO paslaugų poreikui, bendrauti ne su anoniminiais forwardintojais, o turėti reikalą su konkrečia persona.
Personal approach naujoms idėjoms (prioritetas!) ir korekcijos seniems sprendimams. Rimtai!
Galioja visoms TEO paslaugoms - telefono ryšys, internetas, GALA, VOX, "remote phone" (ten kur laidai nenueina) ir t.t.
Realus pvz.
Duotasis pvz. išspręstas. Dabartyje heyy'jus enjoinasi 4MB linija, a ne? Dėl paskutinio hėjaus sakinio drakonas kol kas abejoja - kažką blevyzgoja apie race f food maikęheyy wrote:esme tokia: esu registraves firma savo namu adresu (individualus namas) ir kadangi dirbu namie, esu isivedes teo laidini telefona firmai (iki namo atvestas kabelis). dabar norim isivesti teo intereneta fiziniams asmenims, nes tuo paciu adresu dar ir gyvena kruva zmoniu ir vieniems tai apsidare aktualu. teo padare ten savo technine analize ir paskambine pasake, kad ju politika tokia, jei name turi tik firma telefona, tai interneta duos tik firmai, nors firmai nereikia, nes turim belaidi kito tiekejo.
tai vat ir klausimas ar galima kaip nors apeit ta teo politika. skolingas nelikciau Smile