tckd, kazka maisai. as ir kuosmosas atmatalinom visa sezona geomaxais, plius m9, m5 bei pabrade. Matalinciau ir si sezona, ale galine susriubavau, tai i gala teko nauja geomaxa pirkt
tomasn wrote:tckd, kazka maisai. as ir kuosmosas atmatalinom visa sezona geomaxais, plius m9, m5 bei pabrade. Matalinciau ir si sezona, ale galine susriubavau, tai i gala teko nauja geomaxa pirkt
tai jus gi kaip ir zilas nesmaugiat motociklus taupot. va hejus tai greszdavo na vse dengi!
jokiu konflikacijų ar pašalinio poveikio atžvilgiu Geomax nepastebėta, šiaip kietoka guma (ir kordas pastiprintas) - montuot sunkiau, bet labai gerai ant kieto sauso grunto...tiesa pastbėjau, kad pas mane priekines padangos geomax šoniniai krumpliai patrukinėję nestipriai, na bet lyginanat pirelli scorpion mx kuri itin minksta ir NEREALIAI laiko ant šlapio, minkšto grunto, pastaroji traku vokėj per sudziuvusia trasa nuplyšo dauguma šoniniu krumplių. TAi lyginant su scorpion mx, Geomax patvaresne.
Reziume mums kurie nemėgsta matalint trasoj per lietu, labiau universalesne geomax ir tatai faktas, šlapiam gruntui tik pirelli scorpion mx
Idomei su tais krumpliais, pas mane jie tik "apvaleja", tiesa padanga kazkokia (nepamenu pavadinimo - pirkta powersports). matyt gerai guldai ant kieto...
heheh guldai ant kieto...
edit: pas mane priekyje Mitas C19
galas VEE RUBBER
pasirodo neturiu padangu
Last edited by didzhej on 03 Mar 2010, 18:23, edited 1 time in total.
ef FIM enduro padangos su trumpesniais ir retesniais sypais, geomax - MX padangos. vizualiai enduro padangos turi trumpesnius sypus bei reciau. skirtos matyt naturaliai dangai, kaip pievos, dirvozemis, smelis.
Geomax - iskirtinai moto kroso padangos.
kazkodel turiu toki skaityma, kad nekorektiska butu lygint jas
anyway, pavasari suzinosiu ir parasysiu
moderai - keliam viska kas nesusije su ledu i siuksles